İzmir'de kadın cinayeti: Başkasıyla birlikte olmasından korkuyormuş

İzmir'e bağlı Çiğli ilçesinde tartışma yaşadığı eşini elleri ile boğarak öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan şüpheli şahıs, sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklandı. Psikolojik sorunları olduğu öne sürülen zanlının yakınlarının polis merkezinde verdiği ifadede, şüpheli şahsın kendisi öldükten sonra eşinin başka biriyle evlenmesin diye katlettiğini söyledikleri iddia edildi.

YAŞAM 01.04.2021, 20:25 02.04.2021, 11:46
İzmir'de kadın cinayeti: Başkasıyla birlikte olmasından korkuyormuş

Aktarılan bilgiye göre, korkunç olay, 30 Mart günü ilçeye bağlı olan Balatçık Mahallesi'ndeki bir sitede yaşandı. İddiaya göre, tartıştığı esnada cinnet getiren Serkan Ö., eşi Ceyda Ö.’yü boğazını sıkarak katletti. Evlatları Ceyda Ö.’den herhangi bir haber alamayan ailesi ise çilingir vasıtasıyla kapıyı açtıklarında Serkan Ö.’nün elinde bıçakla dışarıya çıktığını görür görmez emniyet güçlerine ihbarda bulundu. Olay mahalline gelen emniyet güçleri ise çiftin yaşadıkları eve giriş yaptıklarında korkunç gerçekle karşı karşıya kaldı. Talihsiz kadını yatak odasında hareketsiz vaziyette bulan güvenlik güçleri, eşi Serkan Ö.’yü evin salonunda kanepede otururken buldu. Olay mahalline gelen sağlık ekipleri, talihsiz kadının olay yerinde yaşamını yitirdiğini tespit ederken, katil zanlısı koca Serkan Ö. ise gözaltına alınarak emniyete götürüldü. Gözaltı işlemlerinin tamamlanmasının ardından Serkan Ö., sevk edildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine nakledildi.

Öldürme sebebi akıllara durgunluk verdi

Diğer yandan, cinayet şüphelisi Serkan Ö.'nün psikolojik problemlerinin olduğu, ölümcül bir hastalığa yakalanma korkusu yaşadığı öne sürülürken, yakınlarının polis merkezinde verdiği ifadede, Serkan Ö.'nün öldükten sonra karısının başka biriyle evlenmesini istemediği için karısını katlettiğini söyledikleri iddia edildi.

Olaya ilişkin olarak başlatılan soruşturma devam ediyor.

Yorumlar (0)