İstanbullu öğrenciden yağmur isyanı: “Hangi biriyle uğraşalım” 

İstanbul’da bu sabah saatlerinde etkili olmaya başlayan sağanak yağışla birlikte trafik yoğunluğu arttı. Sancaktepe’den Kadıköy’deki okuluna 1 saatte ulaşabildiğini söyleyen bir öğrencinin ise isyanı güne damga vurdu. Öğrenci, “Yağmurla mı sınavla mı otobüsle mi hangi biriyle uğraşalım?” sözleri ile sosyal medyadan kısa sürede büyük destek topladı. 

YAŞAM 10.09.2021, 10:29 11.09.2021, 17:07
İstanbullu öğrenciden yağmur isyanı: “Hangi biriyle uğraşalım” 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından sık sık tekrar edilen yağış uyarısının ardından bu sabah saatlerinde İstanbul başta olmak üzere Marmara Bölgesi’nin çeşitli şehirlerinde etkili olmaya başlayan sağanak yağış, trafiği olumsuz etkiledi. Yağmura hazırlıksız yakalananlar, iş yerlerinin saçaklarına sığındı. Otobüs duraklarında da yoğunluk oluştu. 



“Zaten ayakta geliyoruz, yorulduk” 

Okula gitmek için Sancaktepe’deki evinden çıkan bir genç, 1 saatte Kadıköy’e ulaşabildiğini belirterek şunları dile getirdi: “Yağmura hazırlıksız yakalandım. Trafik de belli zaten 1 saattir yoldayım. Okuluma geç kaldım. İstanbul, yağmurlardan çok fazla etkileniyor. Sancaktepe'deki evimden çıktım, Kadıköy’deki okuluma varmam 1 saat sürdü. Otobüsler tıklım tıklım. Zaten ayakta geliyoruz, yorulduk. Sosyal mesafe de yok. Bir de bu sene sınav var. Ne yapacağız bilmiyorum. Biz trafikle mi yağışla mı yoksa sınavla mı uğraşalım?”

Yorumlar (0)