İstanbul’da tanımadığı kişi tarafından öldüresiye dayak yiyen kızın o anları kamerada…

İstanbul Taksim’de gittiği bir mekanda öldüresiye bir şekilde hiç tanımadığı kişiden dayak yiyen kızın yaşadığı dehşet anları kameralara yansıdı.

YAŞAM 28.11.2021, 17:22
İstanbul’da tanımadığı kişi tarafından öldüresiye dayak yiyen kızın o anları kamerada…

İstanbul Taksim’de 24 yaşındaki genç kız, ablasının nişan yemeğinin ardından tuvalet ihtiyacı için girdiği bir mekan çıkışında yabancı uyruklu şahıslarca tekme ve yumruklarla öldüresiye dövüldü. Kameralara dehşet anları yansırken aldığı darbeler neticesinde kısmi olarak felç olan Zehra Meraklı, “Ailem benden daha perişan vaziyette, bu olayı sindiremiyoruz. Doktorlar, ‘ameliyata girersek elimde kalırsın’ diyor” şeklinde konuştu.

Hiç tanımadığı kişi tarafından felç edilesiye dövüldü

İstanbul Beyoğlu’nda meydana gelen olayda aşçılıkla uğraşan 24 yaşındaki Zehra Meraklı, ablası Büşra Meraklı’nın nişan töreninin ardından kutlama yapmak maksadıyla akşam saatlerinde yakınlarıyla restorana gitti. Yemeğin ardından genç kız, tuvaleti kullanmak için eğlence mekanına girdi. Mekandan çıkacağı sırada arkasından yaklaşan yabancı uyruklu olduğu öğrenilen bir şahıs genç kızı defalarca tekme ve yumruklarla dövdü. Dakikalarca devam eden dayak sonrasında şahıs, çevredekilerin ve genç kızın ablasının araya girmesi sonucunda olay yerinden kaçtı. Genç kızın öldüresiye dövüldüğü anlar ise güvenlik kameralarınca kaydedildi.

Yorumlar (0)