İstanbul’da araç sahiplerinin korkulu rüyası oldu: Onlarca araca zarar verdi

İstanbul’un Şirinevler ilçesinde elinde tuttuğu cam parçasıyla park halinde olan onlarca araca çizen şahıs zarar verdi. Kimi araçlara da anlaşılamayan kelimeler yazan şahsın, olayı nasıl yaptığına hiç kimse anlam veremedi. Kameralar tarafından olay anı kaydedilirken, araçlarını gören vatandaşlar ise emniyete gidip şikayetçi oldu.

YAŞAM 03.05.2022, 17:20 03.05.2022, 17:26
İstanbul’da araç sahiplerinin korkulu rüyası oldu: Onlarca araca zarar verdi

Geçtiğimiz gün saat 06.00 sularında İstanbul Bahçelievler Şirinevler Mahallesi’nde meydana gelen olayda elde edilen bilgilere göre, sabahleyin semtte bulunan bir caddeye giren kimliği belirsiz bir şahıs, elinde tuttuğu cam parçası ile onlarca aracı bir bir çizip zarar verdi. Caddedeki araçlara zarar veren kişi ardından yaya olarak uzaklaşıp kayıplara karıştı. Yaşanan ilginç olay ise güvenlik kameralarına saniye saniye kaydedildi.

Onlarca aracı çizerek anlaşılmayan kelimeler yazdı

Olayın sonrasında saat 11.00 sularında sokağa çıkan vatandaşlar, araçlarında çizikler olduğunu görünce bir hayli şaşırdı. Caddede bütün araçların çizildiğini gören vatandaşlar güvenlik kameralarını inceleyince şoka girdi. Kimliği belirsiz şahsın araçları çizdiğini gören vatandaşlar, olayın şokunu atlatmanın ardından emniyette soluğu aldı. Araç sahibi olan birçok vatandaş ise, “mala zarar verme” suçuyla ifade verip olayı yapan şahıstan şikayetçi oldu. Polis ekiplerince olay yerinde araçların üzerinde yapmış olduğu incelemelerde ise, şahsın araçlara ne olduğu anlaşılmayan kelimeler yazdığı görüldü.

“50-60 araca zarar vermiş olabilir”

Araç sahibi, olaya dair yaptığı konuşmada, “Aracımızı akşam park ederek eve yatmaya gittik. Sabah kalktığımız zaman ise durum buydu. Kamera görüntülerinden incelediğimiz kadarıyla yalnızca bizim mahallemizde 30-35 tane araç bulunuyor. Polislerin söylediğine göre ise meydanda çok daha fazla araçta çizik bulunuyormuş. 50-60 araç olduğunu söylüyorlar ancak daha da fazla olabilir. Emniyete giderek şikayetçi olacağız, bu durumdan mağduruz.” şeklinde konuştu.

Başka bir araç sahibiyse, “Saat 06.00 sularında olay yaşanmış. Caddemizde 9 adet araç çizilmiş ve tek bir şahıs tarafından bu yapılmış.” dedi.

Öte yandan polis olaya ilişkin çalışma başlattı.

Yorumlar (0)