İlginç olay: 251 tane çikolata çalındı!

Bursa'da bir markete giren hırsızlar, 251 tane çikolata çaldı. İlginç bir hırsızlık olayının gerçekleştiği anlar, güvenlik kameralarına yansıdı. 

YAŞAM 28.11.2020, 10:15
İlginç olay: 251 tane çikolata çalındı!

Hırsızlık olay, Bursa'nın Nilüfer ilçesinde dün gece saatlerinde meydana geldi. 

Görükle Dumlupınar Mahallesi'ne bağlı Anafartalar Caddesi'nde bulunan bir markete 4 kişi, hırsızlık amacıyla girdi. 

Söz konusu kişiler, markette bulunan ve içerisinde 5 bin TL'nin yer aldığı çelik kasa, bir tane akü bataryası, bir tane laptop, bir tane hoparlör ve 46 tane çakmak çaldı. Hırsızlar, ilginç bir şekilde 251 tane de çikolata çaldı. 

Sabah saatlerinde markete gelen müdür F.A. hırsızlık olayının yaşandığını anlar anlama hemen polis ekiplerine ihbarda bulundu. Yapılan ihbarın ardından markete gelen polis ekipleri, hırsızların kim olduklarının belirlenebilmesi amacıyla hızlı bir şekilde harekete geçti. 

Polis ekiplerinin yaptığı yoğun araştırma neticesinde marketi soyan kişilerden birinin 17 tane suç kaydına sahip olan C.E., diğerinin 15 tane suç kaydına sahip olan İ.F. olduğu öğrenildi. Ayrıca, 13 tane suç kaydına sahip olan M.K. ile 2 tane suç kaydına sahip olan H.K.'nin de markete giren hırsızlar arasında yer aldığı tespit edildi.

4 hırsızın kaldığı adresleri tek tek belirleyen polis ekipleri, eş zamanlı olarak basın gerçekleştirdi. Evlerine gerçekleştirilen baskın sonucu gözaltına alınan kişilerin marketten çaldıkları malzeme ve paraların hepsi sahibine verildi. 

C.E., İ.F., M.K. ve H.K.'nin emniyette yapılan işlemlerden sonra adliyeye gönderileceği bildirildi.

Yorumlar (0)