İETT, ırkçılığın ringine döndü 

Çekmeköy’de seyir halinde olan İETT’de yaşanan olayda bir erkek, anneleriyle birlikte koltuklarda oturan 3 yabancı uyruklu çocuğu yerinden kaldırmak istedi. Erkek şahıs ve duruma tepki gösteren otobüsteki yolcular arasında yumruklu kavga başladı. Otobüsteki kadınlar ve çocuklar, çığlıklar atarak bağırmaya başladı. Yaşananlar, kameralara yansıdı. 

YAŞAM 30.12.2021, 11:40 31.12.2021, 13:31
İETT, ırkçılığın ringine döndü 

Geçtiğimiz gün Çekmeköy’de seyir halinde olan İETT otobüsünde yaşanan olayda otobüs, bir anda ırkçılığın merkezine döndü. Otobüse binen bir erkek şahıs, henüz bilinmeyen bir sebeple koltuklarda oturan yabancı uyruklu kadının 3 çocuğunu yerinden kaldırmak istedi. Bu duruma itiraz eden otobüslerdeki diğer yolcular, erkek şahısla tartışmaya başladı. 



Tartışma, yumruklu kavgaya dönüştü 

Erkek şahıs ile kendisine tepki gösteren yolcular arasında yumruklu tekmeli kavgalar başladı. Boks ringine dönen İETT otobüsünde yaşanan panik kameralara yansırken içerisindeki kadın ve çocukların çığlık çığlığa bağırdıkları ve korktukları net olarak anlaşılıyordu.  

İstanbul’daki İETT otobüsünde yaşanan bu ırkçılık, sosyal medyada geniş yankı buldu. Taraflardan durumla ilgili açıklama gelmezken olayın yargıya taşınıp taşınmadığı henüz bilinmiyor. 

Yorumlar (0)