İbrahim Tatlıses 100 kurban kestirdi!

İbrahim Tatlıses, 15 Temmuz şehitleri için Adıyaman'da 100 kurban kestirdi. 

YAŞAM 15.07.2020, 17:00
İbrahim Tatlıses 100 kurban kestirdi!

Bugün 15 Temmuz hain darbe girişiminin 4'üncü yıl dönümü...

İbrahim Tatlıses, kişisel Instagram hesabı üzerinden konuya ilişkin bir paylaşımda bulundu. 

Tatlıses, Türk milletinin seneler boyunca yeni gazilerle, yeni şehitlerle kalbini hep sıcak ve canlı tuttuğunu, bundan sonraki süreçte de böyle olacağını ifade etti. 

Gelecek nesillerin 15 Temmuz şehitlerini anımsamaları ve anmaları için bugünün "Demokrasi ve Milli Birlik Günü" ismiyle resmi bayram olarak belirlendiğini kaydeden Tatlıses, her sene 15 Temmuz'da gazileri, şehitleri, kısacası darbe girişimine karşı koyan kahramanlarımızı her zaman kalbimizde yaşatacağımızı belirtti.

Tatlıses, günümüzde nasıl atalarımızı anıyorsak gelecek nesillerin de 15 Temmuz kahramanlarını yâd edeceklerini ifade ederek, ihanet gecesinde Türkiye'yi karanlığa gömmeyi istediklerini ancak başarılı olamadıklarını, kurdukları tuzakların Allah tarafından başlarına geçirildiğini aktardı.

Türk milletinin o karanlık geceye teslim olmadığına dikkat çeken Tatlıses, o geceyi aydınlatan herkese minnettar olunduğunu ekledi. 

Tatlıses'in, 15 Temmuz şehitleri için adım atarak, Adıyaman'da 100 kurban kestirdiği öğrenildi. Kurban etlerinin, Adıyaman'da bulunan yoksul ailelere dağıtılacağı ifade edildi. 

Yorumlar (0)