Hırsızlık için gitti, pişmiş tavuğa döndü!

Adana'da 23 yaşındaki hırsızlık şüphelisinin hırsızlık sonrası yaşadıkları pişmiş tavuğun başına gelmedi.

YAŞAM 26.11.2019, 10:31
Hırsızlık için gitti, pişmiş tavuğa döndü!

Adana'da hırsızlık için gittiği evde yakalanacağını anlayan 23 yaşındaki hırsız, otomobil ile kaçarken önce kaza yaptı, yaralı şekilde yaya kaçarken kayalıklardan düştü, vatandaşların yakaladığı zanlı dayak yedikten sonra jandarmaya teslim edildi.

Adana ilinin Kozan ilçesine bağlı Göller Yaylasında hırsızlık için bir yayla evine giren 23 yaşındaki genç, yakalanacağını anlayınca otomobil ile kaçmaya çalışırken kaza yaptı. Otomobilden inip yaralı hâlde yaya olarak kaçarken kayalıklardan düşüp yaralandı. Vatandaşların yakaladıktan sonra pek de iyi davranmadığı zanlı, olay yerine gelen jandarma ekipleri tarafından da gözaltına alındı.

Mantar toplayan çiftçilerin şüphesi sonun başlangıcı oldu

Alınan bilgilere göre, Adana ilinin Kozan ilçesine bağlı Göller Yaylasındaki evlerden birine gelen S.İ.A. adlı 23 yaşındaki gençten şüphelenen vatandaşlar, mantar toplama işini yarıda bırakıp yanına gelerek, "burada ne arıyorsun?" diye sordu. Panikleyen ve yakalanacağını anlayan 23 yaşındaki hırsızlık şüphelisi S.İ.A. yaylaya geldiği ve trafikten men edilmiş üstelik sahte plakalı olduğu öğrenilen 01 KZ 928 plakalı otomobile binerek kaçmaya başladı. Henüz kaçamadan yol kenarındaki kayalıklara çarpan ve otomobil içerisinde yaralanan S.İ.A. yaralı olarak araçtan indi ve yaya olarak kaçmaya başladı. Vatandaşların peşinden gittiği genç bu kez de kayalıklardan düşüp yaralandı. Vatandaşların yaralı şekilde yakaladığı S.İ.A. ihbar üzerine olay yerine gelen jandarma ekiplerine teslim edildi. Jandarma tarafından gözaltına alınan şüpheli olay yerine çağrılan ambulans ile jandarma eşliğinde Kozan Devlet Hastanesine götürüldü.

Kozan Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan S.İ.A.’nın hayati tehlikesi olmadığı bildirildi. Göller Yaylasındaki boş evlerden çaldığı aküler ve kablolar sahte plakalı otomobilinde bulunan 23 yaşındaki S.İ.A. Kozan İlçe Jandarma Komutanlığındaki işlemlerinin ardından sevk edildiği adli makamlar tarafından tutuklanarak Kozan Cezaevine konuldu.

Yorumlar (0)