Gaziantep’te can pazarı! Şoför hüngür hüngür ağladı

Gaziantep’te özel halk otobüsü ile öğrenci servisinin çarpışması neticesinde yaşanan trafik kazasının ardından 14 kişi hafif yaralanırken, öğrenci servisi şoförü hüngür hüngür ağlamaya başladı. Trafik polisleri ise kazanın şokuyla ağlamaya başlayan öğrenci velilerini sakinleştirdi.

YAŞAM 10.11.2021, 14:49 11.11.2021, 13:45
Gaziantep’te can pazarı! Şoför hüngür hüngür ağladı

Kaza, Şehirgösteren Mahallesi Sabahattin Zaim Sosyal Bilimler Lisesi’nin önünde meydana geldi.

14 kişi hafif yaralandı

İddiaya göre bir öğrenci servisi, dönüş alacağı sırada önüne çıkan bir halk otobüsüne çarptı. Süratli gelen halk otobüsü çarpışmadan sonra devrilerek yan yattı. Halk otobüsünün içinde çok fazla yolcunun bulunmaması, bir faciayı engellerken serviste bulunan öğrenciler ile şoför bir şok yaşadı. Çoğu öğrenci olmak üzere kazada 14 kişi hafif yaralandı. Olay yerine ihbar üzerine çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi.

Kazada yaralananlara ilk müdahale, çevredeki vatandaşlar tarafından yapıldı. Sağlık ekipleri, yaralananları ambulansla çeşitli hastanelere götürdü.

Şoför hüngür hüngür ağladı

Kazanın ardından şok yaşayan servis şoförü hüngür hüngür ağlamaya başladı. Ağlamaya başlayan şoförü, arkadaşları sakinleştirmek için uğraştı. Kazayı öğrenir öğrenmez telaşlı bir şekilde olay yerine giden öğrenci velileri de büyük şok yaşadı. Pek çok veli, kaza sebebiyle gözyaşlarını tutamazken ağlamaya başlayan velileri polisler sakinleştirmeye çalıştı. Öğrencilerin durumunun iyi olduğunu belirten polisler, velileri sakinleştirdi.

Olay yerinde güvenlik tedbiri alan polisler, kazaya ilişkin inceleme başlattı.

Yorumlar (0)