Eskişehir'de zabıta aracında tecavüz iddiası

Eskişehir’de Odunpazarı Belediyesi'ne ait olan zabıta aracında bir kadına cinsel saldırıda bulundukları öne sürülen 2 personelin açığa alındığı bildirildi.

YAŞAM 11.10.2021, 20:02 12.10.2021, 11:17
Eskişehir'de zabıta aracında tecavüz iddiası

Edinilen bilgiye göre, Odunpazarı Belediyesi’nde görev yapan B.T. ile A.E.'nin, 8 Ekim Cuma günü gece vardiyasında '26 BE 838' plakalı resmi zabıta aracı ile AVM yakınında bir kadın ile buluşarak, Sultandere bölgesine götürdüğü iddia edildi. Bu bölgede bir süre duran aracın, daha sonra Sarısungur Mahallesi'ne geçtiği tespit edildi. Aracın sabaha değin o bölgede olduğu ve gittiği alanlar tek tek tespit edildi. Sabah saatlerinde tecavüz edildiği öne sürülen kadını bırakan zabıtaların, görevlerini devir teslim yaptıktan sonra evlerine gittiği belirtildi.

Kadın, polise başvurdu

Gece boyunca zabıtaların kendisine tecavüz ettiği öne sürülen kadın, polis karakoluna giderek şikayette bulundu. Şikayet üzerine gözaltına alınan zabıta personelleri adliyeye sevk edildi. Nöbetçi mahkeme tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan şahıslar hakkında Odunpazarı Belediyesi'nce de soruşturma başlatıldığı belirtildi. Bu çerçevede, 2 zabıta personelinin açığa alındığı kaydedildi. 

Diğer yandan, resmi plakalı aracın koltuk kılıflarının sökülerek Adli Tıp Kurumu'na gönderildiği öğrenildi.

Yorumlar (0)