Eski futbolcunun trafikte yol verme kavgası kanlı bitti! 1 ölü, 4 yaralı

Bir dönem Beşiktaş ve Fenerbahçe’de de forma giyen eski futbolcu Sezer Öztürk’ün trafikte yol verme kavgası kanlı bitti. Öztürk ile arkadaşı trafikte dehşet saçtı. Silahların kullanıldığı kavgada 1 kişi yaşamını yitirdi.

YAŞAM 27.09.2021, 11:37 27.09.2021, 11:44
Eski futbolcunun trafikte yol verme kavgası kanlı bitti! 1 ölü, 4 yaralı

Beşiktaş ve Fenerbahçe gibi takımlarda forma giyen eski futbolcu Sezer Öztürk ile arkadaşı trafikte yol verme meselesi sebebiyle tartıştığı kişilere dehşet saçtı.

Kavgada bıçak ve silahlar kullanılırken 1 kişi yaşamını yitirdi, 4 kişiyse yaralandı. Yaşamını yitiren vatandaşların kurşunlardan kaçtığı anlar ise güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Piknik yapmaya gelen aileyle kavga başladı

Çekmeköy Şile otoyolü Paşaköy mevkiinde 19 Eylül Pazar günü akşam 17.30 sularında meydana gelen olayda iddialara göre 24 yaşındaki Halil İbrahim S., ağabeyi, babası ve arkadaşlarıyla Paşaköy mevkine mangal yapmaya geldi.

Grup, patika yol kenarına araçlarını park edip mangala başladı. O esnada, yabancı plakalı araçla gelen Fenerbahçeli eski oyuncu Sezer Öztürk ile arkadaşının yoldan geçmek amacıyla yol istediği öne sürüldü.

Halil İbrahim S., yol vermek istediği esnada ikilinin arasında sebebi henüz bilinmeyen bir şeklide tartışma meydana geldi. Tartışma kısa sürede alevlendi ve kavgaya dönüştü.

Kavganın büyümesiyle meydana gelen arbedede Halil İbrahim S. kaçıp vatandaşların olduğu alana girmeye çalıştı.

Eski futbolcu ateş edip olay yerinden ayrıldı

Lüks araçtan ateş açan Sezer Öztürk hızlı bir şekilde olay yerinden ayrıldı. Bıçak ve silahların kullanıldığı kavgada Halil İbrahim S. yaşamını yitirdi. Ağabey Duran S., Baba Haydar G. ve arkadaşları Metin A. ile Sezgin Y. ise yaralandı. O anlar bir vatandaşın cep telefon kamerasına yansırken, yaşamını kaybeden Halil İbrahim S.’nin kurşunlardan kaçmaya çalıştığı anlar güvenlik kameralarınca kaydedildi.

“Her şey aniden oldu”

Olay anında orada olan Emre Sepetçi, “Ölen kişi buradan koşmaya başladı, onları kovalamış. Öldüren kişinin araç ile geldiği yerde karşılaştılar. Ölen kişi kaçmaya başladığında gürültüyle dışarıya çıktık. “Sizlik bir durum yok, siz karışmayın, hedefim o.” şeklinde konuştu.

Çatır çatır sıkmaya başladı silahı ve adamı öldürdü. Bir anda her şey gerçekleşti. Ne olduğunu anlayamadık bile. Adamı gözümüzün önünde öldürdü. 2 el de halkın üzerine ateş açtı. Ardından ise aracıyla kaçmaya başladı.” dedi.

Bununla beraber yaşamını yitiren Halil İbrahim S.’nin 2 çocuk babası olduğu öğrenildi. Yaralı vatandaşların ise hastanelerdeki tedavisi sürüyor.

Yorumlar (0)