Eski erkek arkadaş kurbanı Güleda için ihmal soruşturması!

19 yaşındaki Güleda Cankel'in eski erkek arkadaşı tarafından öldürülmesine ilişkin emniyet ve sağlık görevlileri hakkında idari soruşturma başlatıldı.

YAŞAM 20.11.2019, 14:20 20.11.2019, 14:48
Eski erkek arkadaş kurbanı Güleda için ihmal soruşturması!

19 yaşındaki üniversite öğrencisi Güleda Cankel'in, eski erkek arkadaşı tarafından öldürülmesi sonrası ihmal iddiaları gündeme geldi. Bunun üzerine Isparta Valiliği harekete geçti.

Cankel'in ölümünde ihmali olduğu iddia edilen kamu görevlileri mercek altına alındı. Söz konusu çalışmalar dâhilinde Isparta Valiliği tarafından emniyet ve sağlık görevlilerine yönelik inceleme başlatıldığı ifade edildi. 

Ne olmuştu?

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi'nde (ISUBÜ) öğrenim gören Güleda Cankel (19), kaldığı apartta eski erkek arkadaşı tarafından önce boğulmak istenmiş, daha sonra bıçaklı saldırıya uğramıştı.

Ağır yaralanan genç kız, yapılan tüm müdahalelere rağmen olay yerinde feci şekilde hayatını kaybetmişti. 

Genç kızın cansız bedeni, daha sonra otopsi yapılmak üzere Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne sevk edilmişti. 

Diğer yandan, olay sonrasında Zafer Pehlivan isimli zanlının polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındığı, ifade verdikten sonra serbest bırakıldığı belirtilmişti. 

Cinayeti işleyen Zafer Pehlivan'ın, "18 Kasım 2019" notuyla sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Bitti" yazdığı fark edilmişti. 

Pehlivan, daha sonra yaptığı paylaşımda da "Her şeyin zamanı yaşadığınız o andır, mutlu olmayı ertelemeyin. Canınızın istediği zaman ölmeyeceksiniz." ifadelerini kullanmıştı. 

Yorumlar (0)