Eşini öldürdü, oğluna "Babanı öldürdüm polise haber ver" dedi!

İstanbul'da yaşanan kan dondurucu olayda iki çocuk annesi kadın, eşini uykusunda öldürdükten sonra oğlunu uyandırarak "Babanı öldürdüm polisi ara" dedi.

YAŞAM 29.12.2019, 21:53
Eşini öldürdü, oğluna "Babanı öldürdüm polise haber ver" dedi!

İstanbul'un Beylikdüzü ilçesinde bulunan Adnan Kahveci Mahallesi'nin Eretna Caddesi'nde kan dondurucu bir cinayet yaşandı. İki çocuk annesi Binnaz K., saat sabah 08.00 civarında uyuyan eşi Ferhat K.'nin kafasına tabancayla ateş ederek öldürdü, ardından komşusuna haber vererek eşini öldürdüğünü, polis çağırmalarını söyledi.

Cinayet sebebi eşinin rencide edici lafları!

Binnaz K., olay yerine gelen polis ekiplerine teslim oldu ve sorgulanmak için polis merkezine gitti. Kocasını öldüren kadın, emniyette verdiği ifadede olaydan önceki akşamda kocasının evlerine gelen misafirin yanında kendisini aşağılayan laflar ettiğini, bunu gururuna yediremediğinden dolayı sabaha kadar uyuyamadığını, en sonunda ise eşi Ferhat K.'yi öldürdüğünü açıkladı.

Önce oğluna sonra komşuya haber vermiş

Cinayeti işleyen Binnaz K., kocasının kafasına bir el ateş ettiğini, olaydan sonra oğlunun odasına gidip "Kalk babanı öldürdüm polisi ara" dediğini polise aktardı. Binnaz K., oğlunu uyandırdıktan sonra ise komşuya giderek polisi çağırmalarını istediğini söyledi.

Yorumlar (0)