Esenyurt’ta küfürleşme kavgası: Çocukluk arkadaşını katletti

Esenyurt’ta bir genç, karşılıklı olarak küfürleştiği çocukluk arkadaşı tarafından bıçaklanarak katledildi. Yaşamını yitiren gencin fotoğraf çektiği aracın camında, “Ben en azından katilimi tanıyorum.” yazısı dikkatlerden kaçmadı.

YAŞAM 10.02.2021, 00:44 10.02.2021, 14:08
Esenyurt’ta küfürleşme kavgası: Çocukluk arkadaşını katletti

Korkunç olay, geçtiğimiz günlerde İstanbul Esenyurt’ta meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Berat Çağlak (19) adlı genç, olaydan iki gün evvel küfürleştiği iddiasıyla kavga ettiği çocukluk arkadaşı U.T. (17) ile sokakta karşı karşıya geldi. İkili arasında meydana gelen arbedede Çağlak, çocukluktan bu yana arkadaşı olan U.T’yi bıçak darbeleri ile ağır şekilde yaralandı. Hastaneye kaldırılan genç, gerçekleştirilen tüm müdahalelere karşın kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

Son fotoğrafında dikkat çeken detay

Çağlak’ı katleden çocukluk arkadaşı, güvenlik güçlerinin çalışmasıyla kıskıvrak yakalanırken, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. 

Meydana gelen olay sonrası, Çağlak’ın ölmeden kısa bir süre evvel çektirdiği fotoğrafında, arkasında bulunan aracın camında, “Ben en azından katilimi tanıyorum. Fakat sen bir gün sevilmediğin bir yürekte kim vurduya gideceksin.” yazısı dikkatlerden kaçmadı.

Yorumlar (0)