En sevilen NETFLIX dizileri

Editörlerimiz tüm Netflix dizi kütüphanesini taradı ve tavsiyeleri aldı. En çok beğenilen ve tavsiye edilen 10 diziyi sizler için derledi. Ülkemizde son zamanlarada RTÜK tarafından kontrol edilmek istenmesi ile gündem olan NETFLIX, şu anda en çok takip edilen online dizi platformu olma özelliği taşımaktadır. NETFLIX sayesinde sevdiğiniz dizileri istediğiniz yerde izleyebilirsiniz. Sizler için tavsiye ettiğimiz diziler ise şunlardır: Stranger Things, After Life, The End of the F***ing World, Peaky Blinders, House of Cards, La Casa de Papel, Narcos, Homeland, Mindhunter, BoJack Horseman.

YAŞAM 14.10.2019, 15:11 10.02.2020, 14:44
En sevilen NETFLIX dizileri

1. Stranger Things

12 yaşındaki küçük çocukların başından geçen maceraları anlatan fantastik ve gizemli bir dizi. Gayet eğlenceli bir dizi olan Stranger Things izleyenleri hemen kendisine bağlayarak hikayenin içine çekmektedir. Hazır olun kendinizi bir anda dizideki en sempatik çocuk olan Eleven'ın büyük bir hayranı olarak bulabilirsiniz. 3. sezonu yeni biten diziyi her yaş grubundan herkese tavsiye edebiliriz.

2. After Life

Ana karakterimiz Tony eskiden sevgi dolu bir insanken eşinin ölümüyle birlikte intihara meyilli sorunlu bir kişiye dönüşür. Tony'nin bu çöküşten kurtulma çabasını ve içine düştüğü psikolojik durumu gayet iyi aktaran After Life'ı özellikle eşlerinin veya sevgililerinin değerini anlamak isteyen erkeklerin kesin izlemesini tavsiye ederiz. Bu arada yeni sezon 2020'de yayında.

3. The End of The F***ing World

Sürekli içinde öldürme güdüsü ile yaşayan James daha 17 yaşındadır. James sonunda insan öldürmeye karar verir ve tam bir ruh hastası olan sınıf arkadaşı Alyssa ile dünyanın en ilginç çifti olarak bir suç yolculuğuna çıkarlar. Tam bir karanlık dram-komedi türü olan bu dizi özellikle kara mizah sevenlerin çok hoşuna gidecektir.

4. Peaky Blinders

Öncelikle şunu söyleyelim. Eğer sigarayı bırakmak istiyorsanız bu diziyi izlemeyin çünkü ana karakterimiz Tommy Shelby öyle güzel sigara içmektedir ki muhtemelen sizi bu konuda zorlayacaktır. Bir sokak çetesi olan Peaky Blinders'ın önlenemez yükselişi içinde ihanet, cesaret, aşk ve şiddeti bulacaksınız. Biraz kanlı geçen kavgalar sizi içine çekecek ve tam bir Tommy Shelby hayranı olacaksınız. Gangster dizilerini sevenlere başta olmak üzere herkese tavsiye ederiz.

5. House of Cards

Hırslı bir politikacı Amerika'da nasıl başkan olur. Siyasetin tüm pisliklerini gözler önüne seren dizide aklınıza gelen her türlü suçun aslında siyasetçiler tarafından birkaç oy uğruna nasıl işlenebileceğini ve nasıl kolay üstünün kapatılabileceğini göreceksiniz. Eleştirmenlerin en iyi NETFLIX dizileri arasında gösterdiği House of Cards'ı özellikle politikacıları tanımak isteyen herkese tavsiye ederiz.

6. La Casa de Papel

Ülkemizde de çok popüler olan dizi, abartılı sahneler ve mantık hatalarından dolayı eleştirilse de izleyicilerine bir mesaj verme amacında olduğu için tavsiye ederiz. Bir banka soymak mı? Onun yerine darphane ele geçirip para basmak daha mantıklı değil mi? Bu bir suç mu? Eğer suçsa merkez bankası parasız kaldığında bankalar için para basıyor da vatandaş parasız kaldığında neden kendisi için para basamasın. Biraz anarşizm isteyenler bu dizi tam sizlik.

7. Narcos

Bu dizi üzerine sayfalarca yazı yazabiliriz. Ancak sanırım şu özet sizin için yeterli olacak: Pablo Escobar'ın hayatını anlatıyor...

8. Homeland

Ortadoğu'da neler oluyor? Terör örgütleri nasıl insan kaçırıyor ve onları kendi tuzağına düşürüyor? CIA ve FBI nasıl bu işin ortakları? Amerika dizideki kadar masum olmasa da ortadoğuda istihbarat savaşları ve birbiri içine sızan örgüt elemanlarının hikayelerini merak ediyorsanız bu dizi tam sizlik.

9. Mindhunter

David Fincher sevenler ekran başına. Fight Club ve Seven gibi kült olmuş filmlerin yönetmeni olan David Fincher'ın farkını kesinlikle hissedeceksiniz.

10. BoJack Horseman

Yetişkinlere hitap eden bu çizgi dizi kesinlikle günlük kara komedi dozunuzu aşmanızı sağlayacak. Esasında Holywood endüstrisinin Holywood'ça eleştirisi olan bu dizinin başrolü ise bir AT...

Yorumlar (0)