Elektrik akımına kapılan güvenlik görevlisi işten çıkarıldı

Esenyurt’taki bir sitede özel güvenlik personeli olarak görev yapan bir kadın, güvenlik kulübesindeki elektrikli ısıtıcının yönünü değiştirmek istedi. Isıtıcıda meydana gelen elektrik kaçağı sebebiyle akıma kapılan talihsiz kadın, yere yığıldı. Kadın bir süre boyunca kendine gelemezken, olayı seyreden şirket, kulübede sigara kullandığı gerekçesiyle kadını işten çıkardı.

YAŞAM 09.02.2022, 00:09 09.02.2022, 17:49
Elektrik akımına kapılan güvenlik görevlisi işten çıkarıldı

Söz konusu olay, dün sabah saatlerinde Esenyurt ilçesine bağlı Esenkent Mahallesi üzerinde bulunan bir sitede yaşandı. Aktarılan bilgiler doğrultusunda, güvenlik personeli olarak görev yapan Fatma Işık adlı kadın, güvenlik kulübesindeki elektrikli ısıtıcının yönünü değiştirmek istedi. Isıtıcıda meydana gelen elektrik kaçağı sebebiyle Fatma Işık çarpıldı. Elektrik akımına kapılan talihsiz kadın bir anda yere yığıldı. Bir süre sonra kendine gelen Işık, adeta ölümden döndü. 

Güvenlik kulübesinde sigara içtiği için işten atıldı

Işık'ın bağlı olduğu şirket olaya ait anları güvenlik kamerası kayıtlarından izledi. Kayıtlarda kadının sigara içtiğinin görülmesi üzerine şirket yetkilileri, Işık'ı işten çıkardı.

Yorumlar (0)