Denizli’de korkunç kaza: 6 aylık bebek öldü, 4 kişi yaralandı

Denizli’nin Tavas ilçesinde çocukları ile ilgilenmeye çalışırken dikkati dağıldığı için direksiyon hakimiyetini kaybettiği iddia edilen anne, karşı yönden gelen başka bir araç ile kafa kafaya çarpıştı. Yaşanan korkunç kazada 6 aylık bebek yaşamını kaybetti, 4 kişi de yaralandı.

YAŞAM 30.06.2022, 11:33 01.07.2022, 08:36
Denizli’de korkunç kaza: 6 aylık bebek öldü, 4 kişi yaralandı

Kaza, Denizli’nin Tavas ilçesine bağlı olan Pınarlar Yolunda yaşandı. Edinilen bilgilere göre; iş çıkışından sonra dükkândan eve gitmek için trafiğe çıkan Yunus D. idaresindeki 20 AGD 943 plakalı otomobil, Tavas ilçesinden Aydoğdu Mahallesi istikametine giden Gülsüm E. hakimiyetindeki otomobil ile kafa kafaya çarpıştı.

İki araç da hurdaya döndü

Çarpmanın etkisi ile iki araç da hurdaya döndü. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda jandarma, sağlık ekipleri ve itfaiye sevk edildi.

6 aylık bebek hayatını kaybetti!

Kaza yerine giden sağlık ekipleri, sürücü Yunus D., babası Halil İ.D. ve diğer otomobilde bulunan anne Gülsüm E. ile oğlu Mustafa A. E.’yi (11) yaralı halde hastaneye kaldırırken, kazada 6 aylık bebek Ela E. ise hayatını kaybetti. Jandarma Olay Yeri İnceleme ekipleri, kaza yerindeki yapmış oldukları inceleme çalışmalarından sonra hurdaya dönen iki aracı yol üzerinden kaldırttı.

Diğer yandan; çocuklarının annenin dikkatini dağıtması sonucu Gülsüm E.’nin otomobilin kontrolünü kaybettiği iddia edildi. Kaza ile ilgili araştırma ve soruşturma çalışmaları devam ediyor.

Yorumlar (0)