Denizli'de kuaför dükkanına giren hırsız önce temizlik yaptı sonra soyguna geçti

Denizli’de bir kuaför dükkanına pencereden giren hırsız, önce dokunduğu her yeri bezle sildi, ardından 4 poşet dolusu makyaj malzemesi çalarak kayıplara karıştı. İlginç anlar, güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. 

YAŞAM 21.09.2022, 12:55 22.09.2022, 08:29
Denizli'de kuaför dükkanına giren hırsız önce temizlik yaptı sonra soyguna geçti

Pamukkale ilçesi Topraklık Mahallesi’nde faaliyet gösteren kuaför dükkânı, önceki gece bir hırsızın hedefi oldu. Açık bırakılan pencereden dükkâna giren hırsız, mutfakta bulduğu bir bezi alarak dokunduğu her yeri en ince ayrıntısına kadar sildi. Pencerede el izi kalmadığından emin olan titiz hırsız, ardından içeriye yönelerek soyguna başladı. Dolapları tek tek inceleyerek poşetler dolusu makyaj malzemesi çalan zanlı, bir elinde bez bir elinde poşetle saatlerce dükkânın içerisinde gezindi. Yaklaşık 2 saat boyunca her köşeyi didik didik eden zanlı, ardından kapıdan çıkarak dükkânı terk etti. 

Hırsıza ait hiçbir iz bulunamadı

Sabah saatlerinde kuaför dükkânına gelen çalışanlar, gördükleri manzara karşısında şoka uğradı. Etrafı darmadağın vaziyette bulunan personeller, vakit kaybetmeden polisi arayarak ihbarda bulundu. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler, kamera kayıtlarını incelemeye başladı. Kayıtlarda hırsızın pencereden içeriye maskeyle girdiği ve dokunduğu her şeyi elindeki bezle sildiği görüldü. Dükkânda inceleme yapan Olay Yeri İnceleme ekipleri ise pencere ve dolaplarda hiçbir ize rastlamadı. 

“Bizim temizlik yapmamıza gerek kalmamış”

Sabah gördükleri manzara karşısında ne yapacaklarını şaşırdıklarını dile getiren işletme çalışanlarından Duygu Şimşek, “Hırsız, mutfakta bulunan pencereden girmiş, ardından işini bitirince kapıdan çıkmış. Yaklaşık 2 saat boyunca dükkânda kalmış. Makyaj malzemelerimizi ve bilgisayarımızı götürmüş. Niyeyse televizyonu almamış. Bu yaşananları tarif etmek imkânsız. Çıkarken bir de temizlik yapıyor. Hiçbir iz bırakmamış. Ekipler bir iz bulamadı. Milletin saçını almış, ardından geri bırakmış. Çok garip bir olay yaşadık. Kendince bir maske yapmış, ama görüntülerde çenesi belli oluyordu. Diğer kolunda da dövme olduğunu gördük. Çok profesyonel bir hırsız olduğu belli. Çıkarken de temizliğini yapmış, etrafı silmiş. Bizim temizlik yapmamıza gerek kalmamış” şeklinde konuştu. 



Yorumlar (0)