Büyükçekmece'deki kazada ölü sayısı 3'e çıktı!

Büyükçekmece'de sürücüsünün hakimiyetini kaybettiği bir araç, bir otobüs durağına dalmıştı. Olay sırasında durakta bulunan bir öğrencinin daha öldüğü öğrenildi. Böylece feci kazada yaşamını yitirenlerin sayısı 3'e yükselmiş oldu.

YAŞAM 02.06.2022, 13:57 02.06.2022, 17:44 Hakan Öksüz
Büyükçekmece'deki kazada ölü sayısı 3'e çıktı!

İstanbul'un Büyükçekmece ilçesindeki korkunç kaza, dün saat 16.50 sıralarında Kumburgaz'da meydana gelmişti. Aracının hakimiyetini kaybeden Samet Tüfekçiler, otobüs durağındaki öğrencilere çarpmıştı. Kaza nedeniyle 15 kişi yaralanmıştı.

Kaza anı, bir otobüsün güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

Murtaza Mardani de kurtarılamadı

Kaza sırasında otobüs durağında bulunan Oğuzhan Kolver ve Mehmet Alp Güney adlı öğrenciler hayatlarını kaybetmişti. Kazada yaralanan Murtaza Mardani isimli öğrencinin de yaşamını yitirdiği kaydedildi. Mardani, hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Sürücünün, kaza anında alkollü olmadığı belirlendi!

Yoldan çıkarak otobüs durağına dalan şoför Samet Tüfekçiler (30), gözaltına alındı. Edinilen bilgilere göre Samet Tüfekçiler, daha önce alkollü araç kullandığı için ehliyetini kaybetmişti. Olayın ardından test yapan polis ekipleri, sürücünün kaza anında alkollü olmadığını belirledi.

Yaralanan genç, olay anını anlattı!

Kazada yaralananlardan biri olan Nurullah Türk, yaşadığı korku dolu anları anlattı. Durakta beklerken birden kafasını çevirdiğini ve hızla gelen aracı gördüğünü belirten genç, buna rağmen kaçamadığını söyledi. Gözünü açtığı sırada başının ve ayaklarının kanadığını gördüğünü ifade eden Nurullah Türk, olayın detaylarını hatırlayamadığını kaydetti.

Yorumlar (0)