Bursalı cüce çiftin yüzünü Başkan Aktaş güldürdü!

Bursa'da yaklaşık iki ay önce dünya evine giren cüce çiftin çileye dönen standart mutfak tezgahı problemi, Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından çözüme ulaştırıldı.

YAŞAM 22.11.2020, 22:09 23.11.2020, 17:29
Bursalı cüce çiftin yüzünü Başkan Aktaş güldürdü!

ursa'nın Demetevler Mahallesi'nde yaşayan 105 santimetre boyundaki Ahmet Karadeniz, yaklaşık 5 yıl önce sanal ortamda tanıştığı 120 santimetre boyundaki Özge Karadeniz ile 2 ay önce dünya evine girdi.

Evin hanımı Özge Karadeniz, yemek yapmak, bulaşık yıkamak, dolapları kullanmak gibi tüm mutfak işlerini bir tabure üzerine çıkarak yapmak zorunda kalıyordu. Karadeniz çiftinin bu problemi basına yansıyınca devreye Bursa Büyükşehir Belediyesi girdi. Başkan Alinur Aktaş'ın talimatıyla 3 gün içerisinde mutfak dolaplarının boylarına göre tekrardan dizayn edilmesiyle Karadeniz çifti büyük mutluluk yaşadı.

Başkan Aktaş'ı misafir ettiler

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, mutfak tezgahı ve dolapları yenilenen Karadeniz çiftini evlerine misafir oldu.

Özge Karadeniz, kendi boyuna göre tasarlanan yeni mutfak tezgahında demlediği çayı Başkan Aktaş'a ikram ederken, Başkan Aktaş, aşkları boylarından büyük olan genç çifte hayat boyu mutluluklar diledi.

Özge ve Ahmet Karadeniz'e konuk olmaktan büyük mutluluk duyduğunu dile getiren Başkan Aktaş, "Genç kardeşlerimiz yaklaşık iki ay önce dünya evine girmişler. Öncelikle onları tebrik ediyorum. Bizden mutfakla alakalı özel üretim noktasında bir istekleri olmuş. Kendi kullanımlarına uygun olarak mutfak tezgahı ve dolapları tasarlandı. Bu duruma en çok Özge sevindi. Rahatsızlığından dolayı daha önce zorluk çekiyordu. 'Her gün sizi hatırlayacağız' dedi. Onların mutluluğu bizim mutluluğumuzdur. Onların mutluluklarına ortak olmak için misafirliğe geldik. İhtiyaçları olduğunda her zaman yanlarında bulunacağız." diye konuştu.

"Mutfak işlerini artık keyifle yapıyorum"

Ahmet Karadeniz de evlerindeki tek problemin mutfak tezgahının boyu olduğunu, çünkü eşinin tüm işlerini tabure üzerinde yapmak zorunda kaldığını kaydetti. Karadeniz, "Belediyeden aradılar, 'Başkanımız mutfak tezgahını yaptıracak' dediler. Şaşırdım, inanamadım. Geldiler, 3 gün içerisinde yaptılar. Allah razı olsun. Bugün de Başkan Aktaş ziyaretimize geldi. Şok olduk heyecandan." dedi. Mutluluğunu, 'hayal mi gerçek mi hala inanamıyorum' sözleriyle aktaran Özge Karadeniz ise, "Artık bütün işlerimi hiç zorlanmadan ve büyük bir keyifle yapıyorum. Dolaplarım, tezgahım artık boyuma göre oldu. Başkanımızı da evimizde misafir ettik. Yeni tezgahımızda demlediğim çayı ikram ettim. Allah Başkanımızdan razı olsun." dedi.







Yorumlar (0)