Bursa’da davul zurna çaldırıp boşanan kadın uzaklaştırma kararı aldırdı

3 sene önce eşinden ayrılmasının ardından davul zurna çaldırıp kına dağıtarak boşanmasını kutlayan kadın, öldürülmekten korktuğu için mahkemeye uzaklaştırma talebiyle başvuru yaptı.

YAŞAM 14.03.2021, 14:12 14.03.2021, 14:35
Bursa’da davul zurna çaldırıp boşanan kadın uzaklaştırma kararı aldırdı

Bursa’da yaşamını sürdüren Meryem Karaş isimli kişi 8 sene önce ikinci kez evlendiği M.N.A.’dan boşanmak amacıyla 1’inci Aile Mahkemesi’nde bir dava açmış ve duruşma sonrası adliye önünde darbuka ve davulla oyun oynamıştı.

Karas, boşandığı eski eşinin kendisini araştırdığı iddiasıyla uzaklaştırma kararı aldırdı.

“Öldürülmekten korkuyorum, uzaklaştırma aldım”

Meryem Karaş, ölüm korkusu yaşadığını ifade ederek, “Uzaklaştırma almamın nedeni boşanmanın ardından evimi taşıdım ben. Evimi taşımanın ardından mahallemizde ailecek görüştüğümüz bir abimize sürekli olarak benim nereye taşındığımızı dolaylı olarak soruyor. Şu anda oturduğum evin adresini öğrenmeye çalışıyor.

Daha önce yaptıklarından ve gelecekte yapacaklarından duyduğum korkudan evimin adresini taşımadım. Beni araştırmasından korkuyorum. Kendisi bir şey yapamaz ama başkalarına yaptırma ihtimali var. Öldürülmekten korkuyorum. Sosyal medyada yapmış olduğu paylaşımdan korkup uzaklaştırma kararı aldım.” dedi.

Yorumlar (0)