"Bunu da çek" diyen taksici rezaleti!

İstanbul'da yolu kapatması nedeniyle uyarılan taksicinin küfürler savurdu, daha sonra "Bunu da çek" diyerek kameralara organını gösterdi.

YAŞAM 10.07.2020, 13:59 10.07.2020, 14:34

"Rezalet" niteliğindeki olay, dün İstanbul'un Beyoğlu ilçesinde meydana geldi. 

Galata'da işletmeci olan Erdem E. iş yerini kapatmasının ardından çalışanlarıyla beraber araca binerek eve gitmek için yola çıktı. 

Kornaya basınca olanlar oldu

Sadi Konuralp Caddesi'ne gelen Erdem E. taksicilerin trafiği kapatarak müşteri nedeniyle kavga ettiklerini gördü. Kavganın sona ermesi için beklemeye başlayan Erdem E. vaktin ilerlemesi üzerine kornaya bastı. 

Taksi sürücülerinden biri de bu durumdan rahatsız olarak Erdem E.'ye küfürler savurmaya başladı. Sinirlerine hâkim olamadığı fark edilen taksicinin Erdem E.'ye saldırıda bulunduğu ileri sürüldü.

Cinsel organını kameraya gösterdi

Bunun üzerine Erdem E. yaşananları kaydetmeye başladı. Taksici, "Bunu da çek" dedikten sonra cinsel organını göstererek büyük bir rezalete imza attı. 

Diğer taksicilerin müdahale etmesi üzerine söz konusu taksici de olay yerinden uzaklaştı. Erdem E. ile çalışanları, şaşkınlık içerisinde emniyete giderek şikâyetçi oldu. Olaya ilişkin polis ekipleri tarafından çalışma başlatıldı.

Yorumlar (0)