Bugün hava nasıl olacak? 24 Kasım hava durumu

24 Kasım Salı günü hava nasıl olacak? İşte Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından bugüne ilişkin duyurulan hava durumu tahminleri...

YAŞAM 24.11.2020, 07:50 24.11.2020, 13:38
Bugün hava nasıl olacak? 24 Kasım hava durumu

24 Kasım Salı gününe ilişkin hava durumu tahminleri yayınlandı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son tahminlere göre; Türkiye'nin kuzeyinin parçalı bulutlu geçmesi bekleniyor.

İstanbul, Sakarya, Zonguldak, Düzce, Kocaeli, Yalova, Bartın ve Kırklareli kıyılarında bugün öğle saatlerinin ardından yer yer hafif sağanağın etkili olacağı öngörülüyor. Balıkesir ve Bursa'nın kuzeyinde de bugün öğle saatlerinin ardından yer yer hafif sağanağın etkili olacağı tahmin ediliyor. Türkiye'nin diğer kesimlerinde az bulutlu ve açık havanın etkili olması bekleniyor.

Sis ve pus uyarısı!

Marmara Bölgesi, İç Ege, İç Anadolu Bölgesi, Orta ve Batı Karadeniz'in iç kesimlerinde bugün sabah saatlerinde yer yer pus ve sisin etkili olacağı öngörülüyor.

Hava sıcaklığı 

Türkiye'nin kuzeydoğusunda hava sıcaklığının 2-4 derece artış göstereceği tahmin ediliyor. Hava sıcaklığında Türkiye'nin diğer kesimleri için ciddi bir değişiklik yaşanması beklenmiyor. 

Rüzgâr

Rüzgârın kuzey ve kuzeydoğudan hafif şiddette esmesi beklenirken, bazen de orta şiddette eseceği tahmin ediliyor. Marmara Bölgesi'nin batısı ile Kuzey Ege kıyılarında rüzgârın bugün öğle saatlerinin ardından yer yer kuvvetli esmesi bekleniyor. 

İstanbul'da hava durumu

İstanbul'un az bulutlu, bazen parçalı bulutlu geçeceği, öğle saatlerinin ardından yer yer hafif sağanağın etkili olacağı tahmin ediliyor. 13°

İzmir'de hava durumu

İzmir'in parçalı ve az bulutlu geçeceği öngörülüyor. 17°

Antalya'da hava durumu

Antalya'nın parçalı ve bulutlu geçeceği, batısı ile Alanya ilçesinin yer yer çok bulutlu geçmesi bekleniyor. 22°

Ankara'da hava durumu

Ankara'nın parçalı ve az bulutlu geçmesi bekleniyor. 10°

Zonguldak'ta hava durumu

Zonguldak'ın az bulutlu, bazen parçalı ve çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Öğle saatlerinin ardından yer yer hafif sağanağın etkili olacağı öngörülüyor. 12°

Trabzon'da hava durumu

Trabzon'un parçalı ve az bulutlu geçmesi bekleniyor. 14°

Erzurum'da hava durumu

Erzurum'un parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. 6°

Diyarbakır'da hava durumu

Diyarbakır'ın az bulutlu ve açık geçeceği öngörülüyor. 16°

Yorumlar (0)