Boşanmak isteyen eşini 25 yerinden bıçakladı! İyi hal indirimi aldı

Samsun'da kendisine boşanma davası açan eşini konuşmak için bir hastane otoparkına götüren 31 yaşındaki Enis Adem Şahin konuşmanın tartışmaya dönmesi üzerine eşini art arda 25 yerinden bıçakladı. Bıçaklanan kadın olay yerinde yaşamını yitirirken zanlı Enis Adem Şahin ise önce müebbet hapis cezası aldı, ardından iyi hal indiriminden cezası 24 yıla düşürüldü.

YAŞAM 14.07.2020, 19:04 14.07.2020, 19:09
Boşanmak isteyen eşini 25 yerinden bıçakladı! İyi hal indirimi aldı

Samsun'da 25 yaşındaki Merve Şahin, 31 yaşında olan eşi Enis Adem Şahin'e boşanma davası açtı.

Samsun'a yerleşen eşi Merve Şahin ile konuşmak isteyen eş Adem Şahin 2 Aralık 2018'de Samsun'a gitti.

Otomobil ile gittikleri bir hastanenin otoparkında önce konuşmaya başlayan çiftin arasında kısa bir süre sonra tartışma çıktı. Tartışma sırasında üzerinde taşıdığı bıçağı Enis Adem Şahin, eşinin tam 25 yerine sapladı.

Mahkemede 'pişmanım' dedi

Bir çocuk annesi olan Merve Şahin olay yerinde kanlar içinde yere yığılırken genç kadınsa sağlık görevlileri tarafından otoparktan acil servise götürülürken hayatını kaybetti. Enis Adem Şahin ise kaçmak istediği esnada polis ekipleri tarafından kıskıvrak yakalandı. Şahin verdiği ifadede eşinin kendisini aldattığını iddia ederek "Pişmanım" dedi.

Enis Adem Şahin 'kasten ve tasarlayarak öldürme', 'canavarca hisle ve eziyet çektirerek öldürme' suçlarından tutuklanarak ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istenerek Samsun 1'nci Ağır Ceza Mahkemesi tarafından dava açıldı.

Ağırlaştırılmış müebbet cezası aldı

Şahin yargılandığı esnada, "Olay günü eşim benim yanımdayken telefondan başkaları ile yazışmaya başladı ve bana 'Sen adam mısın?' dedi. Keşke böyle olmasaydı." diyerek gözyaşı döktü. Koca eşi kasten öldürmek suçundan mahkeme heyeti tarafından ağırlaştırılmış müebbet cezasına çarptırıldı.

İyi hal indirimi yapıldı

Enes Adem Şahin'in avukatı, cinayeti eşinin tahrik altında işlediği iddiasıyla kararı Samsun Bölge Adliye Mahkemesi 1. Ceza Dairesi'ne taşıdı.

1 Temmuzda 1'inci Ceza Dairesi'nin verdiği kararda, Enes Adem Şahin'in cinayeti tahrik altında işlediği bildirilerek iyi hal indirimiyle cezasını 24 yıla indirdi.

Yorumlar (0)