Bir kaza haberi de Kayseri'den: Arkadaşının cansız bedeniyle yola devam etti

Kayseri'de 16 yaşındaki gencin kullandığı otomobil, bir tıra arkadan çarptı. Melikgazi ilçesinde yaşanan kazada sürücünün yanındaki 16 yaşındaki arkadaşı hayatını kaybetti. Arka koltukta oturan B.Ö'nün bazı uzuvları koptu. Kazanın şokuyla yola devam eden A.K, 1 kilometre sürdükten sonra durdu. Kazada hayatını kaybeden Y.U'nun yakınları sinir krizi geçirdi.

YAŞAM 21.01.2023, 01:13 22.01.2023, 13:00 Hakan Öksüz
Bir kaza haberi de Kayseri'den: Arkadaşının cansız bedeniyle yola devam etti

Kayseri'de Melikgazi ilçesinde bir tır ile otomobilin çarpıştığı kazada 16 yaşındaki Y.U. yaşamını yitirdi. Kaza, ilçeye bağlı Gaffar Okkan Bulvarı'nda yaşandı. A.K'nin (16) kullandığı otomobil, sürücüsünün kimliği öğrenilemeyen bir tıra çarptı. 

Yan koltukta oturan arkadaşı öldü

Kazanın etkisiyle panik yapan sürücü, Mimsin Şirintepe Mahallesi Uyanık Sokağa kadar aracı kullanmaya devam etti. Bu esnada sürücünün yanındaki Y.U'nun yaşamını yitirdiği kaydedildi. Paniğe kapılan sürücünün, arkadaşının cansız bedeni ile yola devam ettiği ve sonunda Mimsin Şirintepe Mahallesi Uyanık Sokak'ta durduğu belirtildi.

Arka koltuktaki arkadaşının bazı uzuvları koptu

Kaza sırasında otomobilin arka koltuğunda oturan B.Ö'nün bazı uzuvlarının koptuğu belirlendi. İhbar üzerine kaza bölgesine çok sayıda sağlık, itfaiye ve polis ekibi yönlendirildi. Hayatını kaybeden Y.U'nun yakınları sinir krizi geçirdi. 

Yorumlar (0)