Bir gün önceden sıraya girdiler: iPhone kuyruğu

Eskişehir’deki bir mağazada özel indirimler yapılacağının açıklanması üzerine uzun kuyruklar oluştu. Kuyruğa giren yurttaşlar, 12 saat evvelden beklemeye koyuldu.

YAŞAM 10.09.2022, 18:51
Bir gün önceden sıraya girdiler: iPhone kuyruğu

Eskişehir'deki bir mağazada indirim uygulanacağını işiten yurttaşlar, mağaza kapısında sıra oluşturdu. Mağaza açılısından saatler evvel kamp sandalyesini ve yiyecek içeceklerini alan yurttaşlar, mağaza kapısında beklemeye koyuldu. İndirim yapılan ürünlerin gözdesi ise akıllı cep telefonları oldu.

"Ben alamadan tükendi"

Saat 23.00'ten beri mağaza kapısında bekleyen Yusuf Üner, kampanyayı işitince hemen geldiğini ifade etti. Akıllı telefona gereksinim duyduğu için sırada beklediğini söyleyen Üner, “Açılışa özel kampanya olduğundan dolayı geldim. 10 saati aşkın süredir burada bekliyorum. Maalesef ben alamadan tükendi." dedi.

"Annemle birbirimize sarıldık"

Annesine akıllı telefon almak amacıyla sabah saatlerinde kuyruğa girdiğini belirten Gizem Tölü, sıra kendisine geldiği için çok mutlu olduğunu kaydetti. Kuyruğun arkasındakiler için stokların tükendiğini aktaran Tölü, “Sabah 08.00 gibi sıraya girdim. Sıranın bana geleceğinden çok umutsuzdum fakat akıllı telefonu alabildim. Annemle birbirimize sarıldık." diye konuştu.

"13 için gelmiştim fakat 11'e yetişebildim"

Kampanyayı işitir işitmez kuyruğa giren ve akıllı telefonu bozuk olduğundan dolayı yeni bir telefon almak isteyen Çağlar Çamlıca ise “iPhone 13 için gelmiştim fakat iPhone 11'e yetişebildim. Sabah saat 08.00-09.00 gibi sıraya girmiştim." sözlerini sarf etti. 

Yorumlar (0)