Bayramı kana bulayacaklardı: Yakalandılar!

Ramazan Bayramı'nı kana bulama hazırlığı içindeki teröristlere operasyon düzenleyen Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı, 8 kişiyi gözaltına aldı. Terörist eylemde bulunacakları tespit edilen 5 kişi tutuklandı.

YAŞAM 29.04.2022, 20:37 03.05.2022, 11:04 Hakan Öksüz
Bayramı kana bulayacaklardı: Yakalandılar!

Terör örgütünün eylemlerini önlemek amacıyla yoğun bir çalışma yürüten emniyet güçleri, Ramazan Bayramı'nı kana bulama hedefi güden teröristlere operasyon düzenledi.

Irak'ın kuzeyindeki terör yuvalarını imha etmek için başlatılan Pençe-Kilit Operasyonuna karşılık vermek isteyen terör örgütleri harekete geçti.

Operasyonu Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı yürüttü

Gelen bilgilere göre terör örgütleri PKK, FETÖ, DEAŞ ve MLKP, 1 Mayıs Pazar günü ile 2-3-4 Mayıs'ta eylem hazırlığına girişti. Ramazan Bayramı'nda büyük kentleri kana bulamak isteyen teröristlere yönelik operasyon, Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı tarafından yürütüldü.

5 kişi tutuklandı

Eylem hazırlığındaki teröristleri etkisiz hale getirmek için Hatay, Gaziantep ve Mersin'de eş zamanlı operasyonlar düzenlendi.

Sansasyonel eylem hazırlığı içindeki 8 kişi yakalanarak gözaltına alındı. 3 şüpheli adli kontrol şartıyla salıverildi. Terör örgütü üyeleri İ.E., A.E, F.A., E.D. ve M.D.İ. tutuklandı.

Yorumlar (0)