Bayburt’taki caninin yakalanma anı 

Bayburt’ta sabah saatlerinde 1 çocuk annesi kadının boğazını kesen ve 1 kişiyi de kalbinden bıçaklayan saldırganın yakalanma anı ortaya çıktı.

YAŞAM 12.12.2019, 21:35
Bayburt’taki caninin yakalanma anı 

Bayburt'taki olay, bugün sabah saatlerinde il merkezinde bulunan Kanser Erken Teşhis Tarama ve Eğitim Merkezi'nde (KETEM) gerçekleşti. Aktarılanlara göre KETEM’de temizlik işçisi olarak çalışan 1 çocuk annesi 45 yaşındaki Zehra Erdemir, kendisini bir süredir rahatsız eden 34 yaşındaki R.Ç.’nin bıçaklı saldırısına uğradı. Boğazı kesilen Zehra Erdemir, olayın hemen ardından sevk edildiği Bayburt Devlet Hastanesinde yaşamını yitirdi. Saldırgan R.Ç., daha sonra Bayburt Üniversitesi Dede Korkut Külliyesi'ne geçerek buradaki 47 yaşındaki temizlik görevlisi Süleyman Alan’ı da kalbinden bıçakladı. Süleyman Alan ambulansla hastaneye kaldırılırken kaçmaya çalışan R.Ç., üniversitenin güvenlik görevlileri tarafından yakalanarak polise teslim edildi.

“Katil zanlısının yakalanma anı”

Katil zanlısı R.Ç.’nin yakalanma anı cep telefonu kamerasıyla vatandaşlar tarafından kayıt altına alındı. Bayburt Üniversitesi Dede Korkut Külliyesi'nde Süleyman Alan’ı bıçakladıktan sonra kaçmaya çalışan R.Ç.’ye özel güvenlik görevlileri binanın çıkış kapısı önünde müdahale etti. Etkisizleştirilen cani yere yatırıldıktan sonra olay yerine intikal eden polis ekipleri saldırganın ellerini ters kelepçe yaparak ifadesini almak üzere emniyete götürdü.

Yorumlar (0)