Bakan Varank’tan takdir edilesi hareket: Kaza yapan muhabiri evine bıraktı 

Bakan Mustafa Varank, dün akşam Ankara’da kaza geçiren bir muhabiri evine bıraktı. Muhabir Fırat Kozok, Mustafa Varank ile çekilmiş fotoğrafını Twitter hesabından paylaşarak bu takdir edilesi davranışı herkese duyurdu. 

YAŞAM 25.11.2021, 14:34 26.11.2021, 15:17
Bakan Varank’tan takdir edilesi hareket: Kaza yapan muhabiri evine bıraktı 

Dün akşam Ankara’da yaşanan olayda muhabir Fırat Kozok’un bindiği taksi, Söğütözü mahallesi Sakıp Sabancı bulvarında kazaya karıştı. Kozok, herhangi bir yara almadan kazadan kurtuldu. O sırada bulvar üzerinde kendi aracıyla ilerleyen Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, daha önceden tanışıklığı bulunduğu Fırat Kozok’u evine bırakmayı teklif etti. 

Twitter hesabından o anları paylaştı 

Bakan Mustafa Varank’ın aracına binen Kozok, Varank’ın kendisini evine kadar bıraktığını belirtti ve araçtan indikten sonra da öz çekim yaptı. O anları Twitter hesabından paylaşan muhabir, Mustafa Varank’a “samimiyeti ve doğallığı için” teşekkür etmeyi ihmal etmedi. 

Olayı kurgu sananlar oldu 

Muhabir Fırat Kozok’un tweetinin altına Mustafa Varank’ın doğallığını ve mütevazılığını öven yüzlerce tweet atıldı. Fakat bir kesim, bu olayın kurgu olduğunu iddia etmekten geri durmadı. 

Yorumlar (0)