Diyanet açıkladı: Kudüs turları yeniden başlıyor

Diyanet İşleri Başkanlığı Hac ve Umre Hizmetleri Genel Müdürlüğü Umre ve Kudüs Ziyaretleri Daire Başkanlığı koordinesinde gerçekleştirilen Kudüs turları, 2021-2022 içerisinde tekrar başlıyor. 

KÜLTÜR-SANAT 25.11.2021, 14:46 26.11.2021, 15:17
Diyanet açıkladı: Kudüs turları yeniden başlıyor

Kovid-19 salgını sebebiyle ara verilen ve tekrar başlayan turlar 3 gece 4 gün' şeklinde yapılacak.

Kudüs turları yeniden başlıyor

Ziyaretlerde, iki farklı konaklama çeşidi olacak. Her iki konaklamada da yolculara üç öğün yemek verilecek. Turlara katılacak vatandaşlar için dini rehberliğin haricinde ziyaret yerleri ile ilgili deneyimli ve bilgili personel görevlendirilecek. 

2021-2022 içerisinde Kudüs turları ile ilgili Denizli Müftülüğü’nden gelen açıklamada; Kudüs turlarının tekrar başladığı açıklandı. Müftülüğün açıklamasında; “Diyanet İşleri Başkanlığı Hac ve Umre Hizmetleri Genel Müdürlüğü Umre ve Kudüs Ziyaretleri Daire Başkanlığımız koordinesinde 2021-2022 içerisinde Kudüs turları tekrar başlıyor. Kovid-19 sebebiyle ara verilen ve tekrar başlayan turlar '3 gece 4 gün' olarak düzenlenecek. Ziyaretlerde, iki farklı konaklama türü olacak. Her iki konaklamada da yolculara 3 öğün yemek verilecek. Turlara katılacak vatandaşlar için dini rehberliğin haricinde ziyaret yerleri ile ilgili deneyimli ve bilgili personel görev alacak. Söz konusu web adresinden ve İl ve İlçe Müftülüklerinden detaylı bilgi edinilebilir” sözlerine yer verildi.

Yorumlar (0)