Aynı gece 2 iş yerini soyan şüpheli kıskıvrak yakalandı

Kahramanmaraş’ta aynı gece 2 iş yerine girip 3 bin TL ve toplamda 7 bin TL’lik eşya çalan bir kişi önce güvenlik kamerasına ardından ise polis ekiplerine yakalandı.

YAŞAM 25.01.2021, 14:58 26.01.2021, 10:04
Aynı gece 2 iş yerini soyan şüpheli kıskıvrak yakalandı

Elde edilen bilgilere göre olay 21 Ocak Perşembe gecesi Dulkadiroğlu ilçesinde bulunan bir telefon bayisinde meydana geldi. Bayiye giren Y.Y. adındaki bir şüpheli iş yerinden 5 bin TL’lik elektronik eşyayı çaldı.

Aynı gecede iki hırsızlık yaptı

Aynı gece Onikişubat ilçesindeki bir kuruyemişçi dükkanına da gelen hırsız, önce iş yerinin kapısını zorlayarak içeri girdi. Ardından buradan 3 bin TL nakit para ve 2 bin TL değerinde ise sigara çaldı.

Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince hırsızın yakalanması amacıyla kamera kayıtları incelenerek inceleme başlatıldı. Eldeki eşkaller doğrultusunda iki olayın da şüphelisinin Y.Y. adındaki şahıs olduğu belirlendi. Şahsın bulunması için başlatılan çalışma sonucunda ekipler tarafından operasyon yapılar şüpheli saklandığı yerde kıskıvrak yakalandı. Bununla birlikte hırsızlık olaylarını yapan kişinin 11 sene kesinleşmiş hapis cezasıyla arandığı belirlendi.

Şahısla ilgili soruşturma sürüyor.

Yorumlar (0)