Aydın’da polis ekiplerinden kaçan aracın içerisinden uyuşturucu çıktı 

Aydın’a farklı illerden yüklü miktarda uyuşturucu girişi olacağı ihbarı üzerine polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda bir araç içerisinde çok sayıda uyuşturucu yakalandı. 

YAŞAM 25.03.2021, 11:12 25.03.2021, 12:15
Aydın’da polis ekiplerinden kaçan aracın içerisinden uyuşturucu çıktı 

Turizm sezonunun açılması öncesinde pek çok ilden Aydın’a uyuşturucu nakledileceği ihbarını alan Aydın İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, akşam saatlerinde Aydın’daki pek çok yolda aramalar gerçekleştirdi. Gece saatlerinde şehre giriş yapan uyuşturucu tacirleri, polis ekipleri tarafından bir süre takip edildi.



Aydın gişelerinde araca “dur” ihtarında bulunuldu. İhtara uymayan bir araç polis tarafından kontrol edilirken kaçan aracın peşine düşüldü. Araçlardan 34 DRJ 211 plakalı olanı otobandan çıkmak üzereyken direksiyon hakimiyetini kaybedip bariyere çarptı. Aracın sürücüsü gözaltına alınırken araçta geniş çaplı arama gerçekleştirildi.

Bir valiz uyuşturucu

M.A.C. isimli uyuşturucu taciri, yakalanmamak ümidiyle kendini kaza yaptığı araca kilitledi. Uyuşturucu madde etkisinde olduğu düşünülen şahıs, aracın camı kırılarak dışarı çıkartıldı. Yapılan aramada bir valiz uyuşturucu ele geçirildi. 

Yorumlar (0)