AVM sapığı itiraf etti: Hep yapıyordum!

Kocaeli'nin Başiskele ilçesinde bir AVM'nin market bölümünde alışveriş yapan kadının arkasında mastürbasyon yapan sapık tutuklandı. Sapık şahıs, aynı suçu defalarca işlediğini söyledi.

YAŞAM 31.07.2019, 18:25
AVM sapığı itiraf etti: Hep yapıyordum!

Kocaeli'nin Başiskele ilçesindeki bir alışveriş merkezindeki markette H.S. (27) adlı kadının arkasında mastürbasyon yaptığı iddia edilen kişiyle ilgili araştırma yapan Kocaeli İl Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, AVM’de bulunan güvenlik kameralarını inceledi. 

MAĞDUR KADIN SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Görüntüleri izleyince sinir krizi geçiren, üzerindeki tişörtü yırtan H.S., eşi tarafından sakinleştirildi. H.S. ardından polis merkezine giderek şikayette bulundu. Polise şikayette bulunan H.S., bu kişinin arkasında sağa sola gittiğini, ancak yanına yaklaştığını fark etmediğini belirtti.

Şüphelinin eşkalini belirleyen polis, sık sık alışveriş merkezine geldiğini bildirdi. Alışveriş merkezi içerisine sivil polis ekipleri yerleştirildi. Polis ekipleri, akşam saatlerinde alışveriş merkezine gelen O.T.'yi (26) yakaladı ve gözaltına aldı.

ÖZEL GÜVENLİK GÖREVLİSİYMİŞ!

Kartepe ilçesinde bir fabrikada özel güvenlik görevlisi olarak çalıştığı belirtilen O.T., sorgulanmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.

"DAHA ÖNCE DE YAPTIM"

Sorguya alınan O.T. suçunu itiraf etti. O.T., alışveriş merkezindeki mağazalarda tişörtleri alarak mastürbasyon yaptıktan sonra yerine koyduğunu, neden böyle bir şey yaptığını bilmediğini, pişman olduğunu anlattı. O.T.'nin üzerinde bulunan tişörte de incelenmek için el konuldu. O.T. emniyetteki işlemlerinden sonra adliyeye sevk edildi.

Olayda mağdur olan H.S.'nin sinir krizi geçirerek yırttığı tişört ile AVM'de sperm örneklerini olduğu belirlenen birçok başka tişört kriminal incelemeye gönderildi. Emniyette işlemleri sona eren şahıs Kocaeli Adliyesine sevk edildi.

Yorumlar (0)