Asansörde cesedi bulunmuştu: Katilleri tanıdık çıktı

Mersin'de 62 yaşındaki Fikriye Eke, ikamet ettiği apartmanın asansöründe ölü olarak bulundu. Olaya ilişkin olarak gözaltına alınan komşusu T.O. (47) ve nişanlısı R.E. (40), talihsiz kadını ziynet eşyalarını çalmak için içeceğine uyku ilacı kattıktan sonra boğarak katlettiklerini itiraf etti.

YAŞAM 09.02.2022, 19:03 11.02.2022, 09:17
Asansörde cesedi bulunmuştu: Katilleri tanıdık çıktı

Korkunç olay, geçtiğimiz pazartesi günü Mezitli ilçesine bağlı Menderes Mahallesi üzerindeki bir binada yaşandı. Eke, ikamet ettiği apartmanın asansöründe komşuları tarafından hareketsiz bir halde bulundu. Olayın ihbar edilmesi üzerine adrese ulaşan sağlık personelleri, talihsiz kadının can verdiğini tespit etti. Emniyet güçleri, bedeninde herhangi bir darp izi görülmeyen kadının vefatını şüpheli bularak tahkikat başlattı.

"Boğarak öldürdük"

Ekipler, Eke'nin son olarak komşusu T.O. isimli kadının evine misafir olarak gittiğini belirledi. Karakola alınan T.O. ve nişanlısı R.E., ilk sorgularında çelişkili ifadeler sarf etti. Bir süre sonra her şeyi itiraf eden çift, Eke'nin ziynet eşyalarını çalmak için içeceğine uyku ilacı attıklarını ve uyuttuktan sonra da boğduklarını söyledi.

Cep telefonunu denize atmışlar

Şüpheli şahıslar Eke'nin cep telefonunu ve üzerindeki değerli ziynet eşyalarını çaldıklarını, yaklaşık olarak 3 saat sonra da cesedini asansöre bıraktıklarını, asansörü giriş kata indirdikten sonra binadan ayrıldıklarını, cep telefonunu denize fırlattıklarını aktardı. Şüpheli şahısların itirafları üzerine denizde arama gerçekleştiren dalgıçlar Eke'nin cep telefonunu buldu.

Şüpheli çift adliyeye gönderildi. 

Yorumlar (0)