Artvin'de anne, baba ve çocuk ölü bulundu!

Artvin'de şiddetli yağışın ardından kaybolan araçtaki anne, baba ile çocuk ölü bulundu. 

YAŞAM 13.07.2020, 14:20
Artvin'de anne, baba ve çocuk ölü bulundu!

Artvin'in Yusufeli ilçesinden acı haberler gelmeye devam ediyor.

Şiddetli sağanağın ardından hareket halinde olan bir araç, sel sularına kapılarak kaybolmuştu. Şantiyenin içerisine sürüklendiği görülen araçtaki Müşerref Sönmaz, Mustafa Sönmaz ile oğulları Salih Sönmaz ölü olarak bulundu. Böylece sel felaketinde hayatını kaybeden kişi sayısı 4'e çıktı. 

Ekiplerin yaptığı çalışmalar sonucunda cesetler, toprak altında bulunan aracın içerisinden çıkarılarak Yusufeli Devlet Hastanesi'ne morguna taşındı. 

Validen açıklama gelmişti

Artvin Valisi Yılmaz Doruk, kentte meydana gelen sel felaketi sonucunda bir ailenin kayıp olduğunu duyurmuştu. 

Vali Doruk, şantiyede büyük oranda hasar meydana geldiğini belirterek, birçok aracın toprak altında kaldığını söylemişti. Baraj inşaatının çalışmasına engel bir durumun oluşmadığını aktaran Doruk, yine de özellikle yatakhane ve ofis bölgesinde önemli derece maddi hasar meydana geldiğini kaydetmişti. 

Doruk, tahliyelerin gerçekleştirildiğini ve işçilerin başka bir bölgeye alındığını ve temizleme çalışmalarının devam ettiğini anlatmıştı. 

Diğer yandan, şiddetli sağanağın ardından meydana gelen sel sularına kapılan ve yaralanan bir vatandaş, dün gece yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirmişti. 

Yorumlar (0)