Ankara’da otomobil, dereye düştü: 3 ölü ve 1 yaralı 

Ankara Kahramankazan’da bir otomobil seyir halindeyken tabelaya çarpıp dereye düştü. Olayda 3 kişi vefat ederken bir kişi de hafif yaralandı. 

YAŞAM 09.06.2021, 08:45 09.06.2021, 16:41
Ankara’da otomobil, dereye düştü: 3 ölü ve 1 yaralı 

Ankara Kahramankazan’ın Fatih Mahallesi’nde 23 yaşındaki Hasan Kılıç tarafından sürülen 06 RPS 44 plakalı otomobil, önce yol kenarındaki tabelaya çarptı ardından sağ taraftaki dereye düştü. Çarpmanın ve dereye düşmenin etkisi ile araçtaki sürücü ve 2 yolcu vefat etti.



Hafif yaralanan Berat Örnek isimli 18 yaşındaki yolcu, kendi çabaları ile araçtan çıktı. Yakınlarda bulunan İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne giderek kazayı haber verdi. Olay yerine gelen AFAD, sağlık, polis ve itfaiye ekipleri, araçtakilerin telefonlarını aradıysa da ulaşamadı.

Sualtı arama kurtarma ekipleri devreye girdi



Ankara Büyükşehir Belediyesi ile Ankara Emniyet Müdürlüğü sualtı arama kurtarma ekipleri devreye girdi. Gece saatlerinde yapılan sualtı arama çalışmaları her ne kadar zorlu geçse de 18 yaşındaki Mehmet Çetinkaya ve Yücel Akcan ile 23 yaşındaki Hasan Kılıç’ın cansız bedenleri dereden çıkartıldı.

Yaralı genç Yenimahalle Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınırken cenazeler de Kahramankazan Hamdi Eriş Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. 

Yorumlar (0)