Ankara'da dehşet: Küçük çocuğun başını taşla ezdi

Ankara’ya bağlı Altındağ ilçesinde yabancı uyruklu bir çocuk, metruk bir evin kömürlüğünde kafası taşla ezilmiş vaziyette bulundu. Olaya ilişkin yabancı uyruklu bir şahıs gözaltına alınırken, talihsiz çocuğun babasının iki gün evvel kayıp ihbarında bulunduğu belirtildi.

YAŞAM 30.10.2021, 20:14 31.10.2021, 16:17
Ankara'da dehşet: Küçük çocuğun başını taşla ezdi

Korkunç olay, başkentin Altındağ ilçesine bağlı Alemdağ Mahallesi üzerinde bulunan metruk evde yaşandı. Evin kömürlüğünde bir erkek çocuğun hareketsiz bir şekilde yattığını gören yurttaşlar, güvenlik güçlerine ihbarda bulundu. Adrese güvenlik ve sağlık ekipleri yönlendirildi. Ekiplerin gerçekleştirdiği kontrolde, talihsiz çocuğun kafasına taşla vurularak katledildiği fark edildi. Gerçekleştirilen incelemede, cansız bedenin üzerinden kimlik ve cüzdan çıkmadı. Emniyet güçleri, ekmek almaya gittikten sonra kendisinden bir daha haber alınamayan ve iki gün evvel baba Hussaın H.'nin kayıp ihbarında bulunduğu yabancı uyruklu aileyi olay mahalline getirdi. Cansız bedeni gören aile, oğullarını teşhis etti.

Küçük çocuğu gasbetmeye çalışmış

Olaya ilişkin soruşturma başlatan emniyet güçleri, yabancı uyruklu bir şahsı gözaltına aldı. Şüpheli şahsın, Muhammed H.'yi gasbetmek için metruk eve getirdiği, çocuğun direnç göstermesi akabinde de taşla kafasına vurarak katlettiği belirtildi. Olay mahallinde bulunan çocuğun ailesi ise gözyaşı döktü. Çocuğun naaşı, ilk incelemelerin ardından otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Olaya ilişkin soruşturma devam ediyor.

Yorumlar (0)