Altınları isteyen kız tarafına kurşun yağmuru!

Samsun'da bir adam, düğünde takılan altınları isteyen gelinin anne ve babasını kurşun yağmuruna tuttu.

YAŞAM 27.12.2020, 16:41
Altınları isteyen kız tarafına kurşun yağmuru!

Samsun ilinin Canik ilçesine bağlı Karşıyaka Mahallesi'nde A.D. isimli gelin ile O.T. isimli damat, resmî nikâhsız evlendiler ve yaklaşık 1,5 ay sonra anlaşamayıp ayrıldılar. Gelinin anne ve babası da resmî nikâhlı değillerdi. Gelinin 48 yaşındaki annesi H.T, 50 yaşındaki kocası A.B. ile birlikte O.T.'nin babası Y.T.'nin ikametine gelerek, düğünde kızlarına takılan altınları istediler. Altın meselesi üzerine iki taraf arasında önce sert bir tartışma, ardından büyük bir kavga çıktı.

Damat O.T.'nin babası Y.T. silahını çekerek gelin A.D.'nin annesi H.T. ile babası A.B.'yi vurup kayıplara karıştı. Durumun ihbar edilmesi üzerine olay yerine çok sayıda 155 Polis ekibi ve 112 Acil Sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri, gelinin yaralı hâldeki anne ve babasını ambulanslara alarak hastaneye götürdü. Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alınan anne H.T.'nin bacağından yaralandığı, özel hastaneye kaldırılan baba A.B.'nin ise karın boşluğunun sol tarafı ile kasığından ve her iki bacağından yaralandığı bildirildi. Anne H.T.'nin hayati tehlikesinin bulunmadığı ancak durumu kritik olan baba A.B.'nin acilen ameliyata alındığı öğrenildi.

Kız tarafının evlerine baskın yaptığını anlatan damat O.T.'nin annesi H.T, gelinin annesi H.T. ve babası A.B.'nin sürekli olarak kendilerinden para ve altın istediklerini iddia etti.

Altın meselesinden çıkan olaya dair polis tarafından soruşturma başlatıldı.

Yorumlar (0)