Akıllara durgunluk veren hırsızlık: Camın önündeki çiçeği kökünden söktü 

Bursa’da yaşlı bir kadın, bir evin önünden geçerken önce etrafını kolaçan etti sonra da camın önündeki saksıda duran çiçeği söktü kaçtı. O anlar, kameralara yansıdı. 

YAŞAM 29.08.2021, 17:59 30.08.2021, 16:39
Akıllara durgunluk veren hırsızlık: Camın önündeki çiçeği kökünden söktü 

Geçtiğimiz günlerde Bursa’nın merkez ilçelerinden Osmangazi’de yaşanan olay, akıllara durgunluk getirdi. Bir evin güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, yolda ilerleyen yaşlı bir kadının camın önündeki saksıda çiçeği söküp götürdüğü görüldü. 



Önce etrafı kolaçan etti sonra çiçeği söktü 

Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde bir kadın yolda ilerlerken camın önündeki saksıda ekili olan çiçeği görüyor. Önce birinin olup olmadığını kontrol eden kadın sonrasında elini parmaklıkların ardında götürüyor. 

Çiçeği defalarca kökünden sökmeye çalışan kadın, ilk birkaç denemesinde başarılı olamıyor. Sonra bir kez daha etrafı kontrol eden kadın, tekrar denediğinde çiçeği kökünden söküyor. Ardından elindeki siyah poşetin içine koyarak gözden kayboluyor.  



Çiçeğini göremeyince kamera kayıtlarına baktı 

O sırada evde olmadığını belirten ev sahibi, eve gelip de çiçeğinin olmadığını gördüğünde güvenlik kamerası kayıtlarına baktığını ve yaşlı kadının çiçeğini söktüğünü görünce şaşkınlığını gizleyemediğini ifade ediyor.  "

Yorumlar (0)