30 kamera ve 40 saatlik görüntü izlendi: Hamile kadını metroda taciz eden şahıs yakalandı 

Başakşehir metrosunda hamile bir kadını metrelerce takip eden ve yürüyen merdivende sıkıştırarak taciz eden Emir Y.Y. isimli şahıs yakalandı. Cezaevine gönderilen şahsın evli olduğu ve eşinin de 8 aylık hamile olduğu ortaya çıktı. 

YAŞAM 06.12.2021, 16:35
30 kamera ve 40 saatlik görüntü izlendi: Hamile kadını metroda taciz eden şahıs yakalandı 

Geçtiğimiz hafta çarşamba günü (1 Aralık 2021) İstanbul Başakşehir metrosunda yaşanan skandal olayda sonuca varıldı. Tümsan durağında hamile bir kadını metrelerce takip eden ve kadını yürüyen merdivenlerde sıkıştırarak taciz eden erkeğin kimliği belli oldu. 



Tacizcisini takip edip şikayet etti 

Emir Y.Y. isimli şahsın gerçekleştirdiği olay sırasında kadının bunu fark ettiği ve şahsın da olay yerinden hızla uzaklaştığı güvenlik kameralarına yansıdı. Tacize uğrayan kadın, Emir Y.Y. isimli erkeği takip etti ve kendisinden şikayetçi olmak istedi fakat şahıs takip edildiğini anlayınca gelen ilk otobüse binerek olay yerinden uzaklaştı. 



40 saatlik görüntü izlendi, tacizci yakalandı 

Hamile kadın durumu emniyet güçlerine bildirdi. Bunun üzerine Başakşehir Asayiş Büro ekipleri 30 kameranın 40 saatlik görüntüsünü inceledi. Kimliği tespit edilen Emir Y.Y., gözaltına alındı. Emniyetteki ifadesinde “Şeytana uydun.” dediği öğrenilen şahıs, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. 

Emir Y.Y.’nin evli olduğu ve eşinin de 8 aylık hamile olduğu öğrenildi. 

Yorumlar (0)