Ufuk Sarıca, oyuncularından memnun!

Pınar Karşıyaka Başantrenörü Ufuk Sarıca, "Türk oyuncularımızın son haftalardaki katkılarının yanı sıra Metecan'ın 21 sayı ve 13 ribaundluk performansı beni milli takım başantrenörü olarak da ayrıca memnun etti" dedi.

SPOR 25.11.2019, 17:51 12.01.2020, 16:18
Ufuk Sarıca, oyuncularından memnun!

ING Basketbol Süper Ligi'nde deplasman maçında Meksa Yatırım Afyon Belediyespor'u yenen Pınar Karşıyaka'nın başantrenörü Ufuk Sarıca, yerli basketbolcuların performansından oldukça memnun olduğunu dile getirdi.

Sarıca, basketbol şubesinin internet sitesinde yer alan açıklamada, David John Kennedy ve Tony Crocker'dan sakatlıkları sebebiyle yararlanamadıklarını, Brandon Triche'in sakat sakat oynadığı maçta Meksa Yatırım Afyon Belediyespor'u yendiklerini belirtti.

Tüm karşılaşmayı kontrol ettiklerini vurgulayan Sarıca, şu açıklamalarda bulundu:

"Ribaundlarda çok fark yarattık. Özellikle Metecan Birsen ve Jordan Morgan'ın double-double yaptığı maçta ribaundları domine ettiğimizi görüyoruz. Türk oyuncularımızın son haftalardaki katkılarının yanısıra Metecan'ın 21 sayı ve 13 ribaundluk performansı beni Milli Takım başantrenörü olarak da ayrıca memnun etti. Sonuç itibarıyla 9 haftada 8. galibiyetimizi aldık ve liderliğimizi sürdürüyoruz. Bursa, Gaziantep ve Bandırma'dan sonra 4. önemli deplasman galibiyetimizi elde ettik. Bunu sonuna kadar sürdürmeye çalışacağız."

ING Basketbol Süper Ligi'nde averajla liderliğe devam eden Pınar Karşıyaka, ligde 1 Aralık Pazar günü takipçisi Fenerbahçe Beko ile karşı karşıya gelecek.

FIBA Erkekler Avrupa Kupası E Grubu'nu lider tamamlamayı garanti altında alan yeşil-kırmızılı ekip gruptaki son karşılaşmasında 27 Kasım Çarşamba günü Belçika ekibi Phoneix Brüksel'le İzmir'de mücadele edecek.

Yorumlar (0)