Trabzonspor için kritik hafta başlıyor!

UEFA Avrupa Ligi'nde Krasnodar, Süper Lig'de ise Alanyaspor ile karşı karşıya gelecek olan Trabzonspor, bu zorlu 180 dakikalık süreçten kayıpsız dönmenin planlarını yapmaya başladı

SPOR 05.11.2019, 14:27 05.11.2019, 14:28
Trabzonspor için kritik hafta başlıyor!

Avrupa Ligi C Grubu'nda 7 Kasım Perşembe günü Rusya ekibi Krasnodar ile Avrupa sahnesine ya devam ya da tamam edeceği kritik bir karşılaşma oynayacak olan Trabzonspor, Süper Lig'in 11. hafta maç programında ise evinde zirvenin sahibi Aytemiz Alanyaspor ile karşı karşıya gelecek. Bordo-mavili takımın oynayacağı bu iki kritik karşılaşması, kulübün gidişatında büyük etkili olacak. Bordo-mavili takımın deplasmanda oynayacağı Krasnodar karşılaşmasından alacağı galibiyet Avrupa yolundaki umutlarının tükenmemesini sağlayacak. Süper Lig'de bu yıl şampiyon olmayı hedefleyen Trabzonspor, evinde oynayacağı Alanyaspor karşılaşmasında galibiyet elde ederek, sakatlıklardan dolayı oluşan tüm olumsuzluklara rağmen zirve yarışını bırakmayacağının sinyallerini vermek istiyor.

trabzonspor ile ilgili görsel sonucu

Bordo-mavili takım, UEFA Avrupa Ligi ve Süper Lig'de gerçekleşecek olan kritik karşılaşmalarını kayıpsız tamamlamanın planlarını yaparken bir diğer yönden de millî aranın gelmesini büyük bir heyecan ile bekliyor. Sakatlıklarından dolayı etkili kadrosunu koruyamayan ve kadro oluşturmakta güçlük çeken teknik adam Ünal Karaman, milli aranın sonrasında sakatlıkları sona ereceği tahmin edilen bazı futbolcularına kavuşacak. Trabzonspor, Krasnodar karşılaşması ve bu karşılaşmadan sonra oynayacağı Alanyaspor mücalesinin ardından yeni bir planlama ile millî araya başlangıç yapacak.

Yarın yola çıkıyor

Karadeniz ekibi, UEFA Avrupa Ligi C Grubu’nda dış sahada Krasnodar ile yapacağı karşılaşma için yarın Rusya'ya gidecek. Saat 13.00'de özel bir uçak ile Trabzon'dan yola çıkacak olan bordo-mavili takım karşılaşmadan sonra Türkiye'ye dönüş yapacak.

Yorumlar (0)