Stackhowiak ayrılık sürecini anlattı!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Yukatel Denizlispor'la sözleşmesini tek taraflı fesheden  Adam Stackhowiak açıklamalarda bulundu.

SPOR 27.04.2020, 09:43
Stackhowiak ayrılık sürecini anlattı!

Maaşını alamadığı gerekçesiyle 22 Nisan'da Yukatel Denizlispor ile olan sözleşmesini tek taraflı olarak fesheden Stackhowiak, konu hakkında sosyal medya adresinden bir açıklama yaptı.

Denizlispor'u her zaman kalbinde taşıyacağını belirten Stackhowiak, "Öncelikle Türk halkının ramazan ayını kutlarım. Son günlerde kontratımı feshetmemden dolayı bazı haberleri görünce bu açıklamayı yapma gereği duydum. Denizlispor'un açıkladığı gibi ödenmemiş iki aylık maaşımı öne sürüp fırsatçılık yapıp sözleşmemi feshetmedim. Ocak, şubat, mart ayı maaşlarımı alamadığımdan dolayı yasal hakkımı kullanarak 15 günlük bir ihtar çektim ve bu süre içerisinde ödeme yapılmadığından dolayı fesih hakkını elde ettim." ifadelerini kullandı.

Yeşil-siyahlı takımda lige verilen arada böyle bir karar alarak takıma zarar vermemek istediğini belirten  Stackhowiak, "Ben geçen sezon altı ay maaş alamadığımda da ayrılabilirdim ama yapmadım. Kariyerimin hiçbir döneminde fesih hakkı kazanmak için ihtarname çekmemiş biri olarak bunu ne yazık ki yapmak durumunda kaldım. Taraftarın şampiyonluğa giden zorlu yolda ve Süper Lig mücadelemizde desteklerini ve sevgilerini hep hissettim. Ben de bu duygularla sahada mücadele ettim. Umuyorum bunda bir nebze de olsa başarılı olmuşumdur. Sizleri asla unutmayacağım, her zaman kalbimde olacaksınız." dedi.

Yorumlar (0)