Sörloth, Türkiye'ye dönmüyor!

Trabzonspor forması giyen Alexander Sörloth, Türkiye'ye dönmüyor. Norveçli oyuncunun bu hareketi, taraftarların tepkisini çekti. 

SPOR 15.09.2020, 09:45
Sörloth, Türkiye'ye dönmüyor!

Trabzonspor'da top koşturan Alexander Sörloth, büyük bir krize neden oldu. 

Norveç Milli Takımı'nın daveti üzerine ülkesine giden ve Uluslar Ligi karşılaşmalarında başarılı bir performans sergileyen golcü futbolcu, taraftarların tepkisine neden oldu.  

Süper Lig maçları başlamasına rağmen Türkiye'ye dönmeyen 24 yaşındaki oyuncunun, bordo-mavili yönetim ile arası iyice açıldı. 

Trabzonspor'dan gitmek isteyen Sörloth'un, transfer problemi çözüme kavuşturulana kadar Türkiye'ye dönmeyeceği tahmin ediliyor. 

Bordo-mavililerin, ilerleyen süreçte nasıl bir yönteme başvuracağı ise merak konusu haline geldi. 

Beşiktaş mücadelesine çıkmamıştı

Süper Lig'in 2020-2021 sezonunun ile derbisi Trabzonspor-Beşiktaş mücadelesiydi. Türkiye'ye dönmeyen ve aramalara cevap vermeyen Sörloth, söz konusu karşılaşmanın kadrosunda yer almamıştı. 

Beşiktaş, Sörloth'un yokluğunun verdiği avantajı değerlendirmiş, Trabzonspor'u 3-1 mağlup ederek 3 puanı kapmıştı.

Ağaoğlu ne demişti?

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Norveçli oyuncunun kulüpten ayrılmak isteğini söylemişti.

Leipzig ve Tottenham ile transfer konusunda görüştüklerini aktaran Trabzonspor Başkanı Ağaoğlu, Sörloth'un bordo-mavililerde kiralık olarak top koşturduğunu, bonservisinin ise Crystal Palace'ta olduğunu anımsatmıştı.

Ağaoğlu, dolayısıyla hem Trabzonspor'un hem de Crystal Palace'ın 24 yaşındaki oyuncu üzerine hak sahibi olduğunu ifade etmişti.

Mourinho ne demişti?

Tottenham Teknik Direktörü Jose Mourinho, Norveçli oyuncu hakkında fazla konuşmak istemediğini çünkü kendisinin bordo-mavililere ait olduğunu bildirmişti.

Tottenham Teknik Direktörü Mourinho, sadece Ağaoğlu ile transfer konusunda görüşmede bulunduklarını söylemişti. 

Mourinho, böylece Sörloth'un kendi transfer listesinde olduğunu doğrulamıştı.  

Yorumlar (0)