Sörloth, Premier Lig devlerini elinin tersiyle itti!

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Leipzig ile anlaşma sağlayan Alexander Sörloth'un, Premier Lig devlerinden gelen teklifleri kabul etmediğini söyledi. 

SPOR 20.09.2020, 15:50
Sörloth, Premier Lig devlerini elinin tersiyle itti!

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Norveçli oyuncu Alexander Sörloth'un Alman ekibi Leipzig konusunda ısrarcı olduğu ifade etti.

Trabzonspor Başkanı Ağaoğlu, 24 yaşındaki futbolcuyu tutmak için ciddi bir emek harcadıklarını belirtti.

Ağaoğlu, maddi ve sportif bakımdan söz konusu oyuncunun Avrupa'nın ilk 10'unda yer aldığını, bu nedenle kendisini Trabzonspor'da tutmanın çok güç olduğunu söyledi.

Birkaç kulübün uzun süredir Sörloth ile ilgilendiğini kaydeden Ağaoğlu, yıldız futbolcunun her zaman Leipzig'den yana olduğunu ifade etti. 

Ağaoğlu, herhangi bir Türk kulübünün Sörloth'u transfer etme olasılığının bulunmadığına dikkat çekerek, Norveçli oyuncunun Fransa Ligue 1 ile Premier Lig devlerinden gelen teklifleri hiçbir şekilde kabul etmediğini anlattı. 

Sörloth'un "en başarılı performansı Leipzig'de göstereceğini düşündüğünü" aktaran Ağaoğlu, Alman ekibinin de transferi kolay bitireceğini zannettiğini ancak hiç de öyle olmadığını söyledi. 

Ağaoğlu, Jose Sosa ile Filip Novak'ın diğer futbolcular gibi bordo-mavililerin profesyonelleri olduğuna dikkat çekerek, bu tarz durumlarda kendilerine ödenen ücrete karşı sundukları hizmet ile sergiledikleri profesyonel tutuma bakıldığını ifade etti.

İki futbolcunun da sözleşmeleri karşılığında Trabzonspor'a hizmet sunduğunu ve sözleşmelerinin sona ermesinin ardından bordo-mavililer ile yolları ayırdıklarını kaydeden Ağaoğlu, bu konuda başka bir açıklamada bulunmanın doğru olmayacağını kaydetti.

Ağaoğlu, Jose Sosa ile Filip Novak'ın artık kendi tercihlerine göre farklı bir takım forması giydiklerini, bu sebeple herhangi bir yorum yapmanın kendisine yakışmayacağını ekledi.

Yorumlar (0)