Sarıyer Belediyesi FM diyaloğuna Ankara Büyükşehir Belediyesi'de dahil oldu!

Sarıyer Belediyesi ile bilgisayar oyunu FM oynayan bir kişi arasında yaşanan diyalog, sosyal medyada bir anda gündem olmuştu. Ankara Büyükşehir Belediyesi, dolaylı yoldan da olsa ikilinin konuşmasına dışarıdan dahil oldu.

SPOR 24.10.2019, 14:52 24.10.2019, 14:59
Sarıyer Belediyesi FM diyaloğuna Ankara Büyükşehir Belediyesi'de dahil oldu!

Sosyal medyada aktif olan Sarıyer Belediyesi ile FM oynayan bir oyuncu arasında yaşanan konuşmalara bir süre gündemde yer almıştı. Oyunda, Sarıyer’in Şampiyonlar Ligi’ne götüren oyuncu, takımın elenmesinden sonra, Sarıyer Belediyesi tarafından esprili bir şekilde görevine son verilmesi, sosyal medyada viral hale gelmişti.

FM oyuncusu, Sarıyer Belediyesi’nin Twitter hesabını etiketleyerek,  sosyal medya hesabından “CL’de ilk maçta kendi evimizde iyi oynadık ve Atletico Madrid ile 1-1 berabere kaldık. 2. maçta Liverpool deplasmanına çıktık 3-0 yenildik ve yapacak hiçbir şey yok az bile yedik. Asıl enteresan olan Fenerbahçe 5-3 Real Madrid” paylaşımında bulunmuştu. Belediye ise Şampiyonlar Ligi’nden elenmesine tepki olarak oyuncuya istifa çağrısı yapmıştı. Konuşmanın devamında Sarıyer Belediyesi, FM oyuncusunun teknik direktörlük görevine sonlandırmıştı.

Sarıyer Belediyesi ile FM oyuncusu arasında yaşanan olaya, Ankara Büyükşehir Belediyesi de dahil oldu. Bir yıkımın videosu paylaşımında bulunan Ankara Büyükşehir Belediyesi, paylaşımın altına Sarıyer Belediyesi’nden gelen mesaja, FM oyuncusunu destekler bir cevap verdi.

Sarıyer Belediyespor’un "Videodan çıkamıyoruz, birkaç saatlik versiyonu varsa gönderir misiniz?" esprisine "Başarılı Teknik Direktör Sn. @zihamajc’ın sözleşmesini feshetmeyecektiniz. Tepkiliyiz, üzgünüz" yanıtını verdi. İki belediyenin karşılıklı atışmasına bir süre sonra FM oyuncusu da dahil oldu.

Konuşmalar şu şekilde:

Yorumlar (0)