Rıdvan Dilmen’den olay maç yorumu: Soyunma odasına gidip…

Ünlü spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin deplasmanda Trabzonspor'u 3-2 mağlup ettiği karşılaşmaya ilişkin yaptığı açıklamada, “Gireceksin soyunma odasına 'Hadi Allah'a ısmarladık' diyeceksin” dedi.

SPOR 18.03.2024, 12:42 19.03.2024, 11:24 Şeyda Gül
Rıdvan Dilmen’den olay maç yorumu: Soyunma odasına gidip…

Süper Lig'in 30. haftasında Fenerbahçe'nin deplasmanda Trabzonspor'u 3-2 mağlup ettiği maçın ardından yaşananlara bir yorum da Rıdvan Dilmen’den geldi. Batshuayi'nin TFF, MHK, Halil Umut Meler ve triosunu kurtardığını belirten Dilmen, Fenerbahçe'nin Trabzonspor maçında fiziksel olarak ayakta kalmasının çok değerli olduğunu aktardı. “Fenerbahçe kurum, şahıs veya kimi dersen herkesi yenmiştir Fenerbahçe” diyen Dilmen, 2-2 de bitmiş olsa kendisi için kazanmış olan bir Fenerbahçe olduğunu belirtti.

Bu iş biterdi

Galatasaray'ın geri dönüşünden sonra Fenerbahçe'nin bu maça mental olarak hazırlanmasının zor olduğunu dile getiren ünlü yorumcu, “Fenerbahçe bugün berabere kalmış olsaydı bence bu iş biterdi” ifadelerini kullandı.

'Hadi Allah'a ısmarladık

Maçın ardından yaşanan kargaşaya değinerek karşılaşmanın iptal olması gerektiğini vurgulayan Rıdvan Dilmen, “İlk yarı bir uyarı, ikinci yarı bir uyarı. Hala devam ediyorsa gireceksin soyunma odasına 'Hadi Allah'a ısmarladık' diyeceksin” dedi.

Şampiyonluk için 5-6 puan kaybetmesi lazım Galatasaray’ın

Şampiyonluk yarışının RAMS Park'taki derbiye kaldığını iddia eden Dilmen, Fenerbahçe’nin Galatasaray maçına kadar 18 puan alsa da yine de işi bitiremeyeceğini söyledi. Dilmen, “5-6 puan kaybetmesi lazım Galatasaray’ın” diye konuştu.

Şampiyonluk yarışı Galatasaray-Fenerbahçe derbisine kaldı

Şu anki durumda derbide Galatasaray'a beraberliğin yettiğini hatırlatan ünlü yorumcu, Galatasaray’ın şimdi 2 maç berabere kalma ya da 1 berabere kalıp 1 mağlup olma lüksü de olduğunu savundu. Şampiyonluk yarışının Galatasaray-Fenerbahçe derbisine kaldığını ifade eden Dilmen, Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek finalindeki Olympiakos eşleşmesine de değindi. Dilmen, Sarı-Lacivertlilerin tur şansını yüzde 60 olarak gördüğünü kaydetti.

Yorumlar (0)