Trabzon'da 5 gol: Dev düelloda kazanan Fenerbahçe oldu

Trendyol Süper Lig'in 30'uncu haftasında Fenerbahçe, Trabzonspor deplasmanından 3-2 galip ayrıldı.

SPOR 17.03.2024, 23:05 Buse Önder
Trabzon'da 5 gol: Dev düelloda kazanan Fenerbahçe oldu

Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında Trabzonspor ile Fenerbahçe, Papara Park'ta karşı karşıya geldi. Zorlu mücadeleyi yöneten hakem Halil Umut Meler, yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy ve Kerem Ersoy ile birlikte üstlendi. Fenerbahçe, Trabzonspor deplasmanından 3-2'lik galibiyetle ayrıldı.

İlk yarıda iki gol geldi

Fenerbahçe'nin gollerini Fred, 13 ve 45+4. dakikalarda, Michy Batshuayi ise 87. dakikada kaydetti. Trabzonspor'un gollerini ise 64. dakikada Enis Bardhi ve 78. dakikada penaltıdan Trezeguet attı.

Bu sonuçla birlikte Fenerbahçe, puanını 79'a yükseltirken, Trabzonspor 49 puanda kaldı.

İsmail Kartal’a yabancı madde

Trendyol Süper Lig'in heyecan dolu mücadelesinde Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında yaşanan olaylar dikkat çekti. Maçın 14. dakikasında Fenerbahçe'nin attığı gol sonrası tribünlerden sahaya atılan bozuk para ve su şişeleri, korku dolu anlara sebep oldu.

Fenerbahçe'nin gol sevinci yaşadığı sırada yedek kulübesinin olduğu bölgeden sahaya atılan yabancı maddeler, Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'a da isabet etti. Kartal'a gelen yabancı madde sonrasında maç bir süre durdu ve sağlık ekibi müdahale etti.

İki kere oyun durdu

Maçın başında Trabzonspor tribünlerinden sahaya atılan yanıcı ve patlayıcı maddeler nedeniyle de oyun durmuştu. Hakem Halil Umut Meler'in kararıyla oyun devam etmişti.

İkinci yarıda ise Trabzonspor'un kazandığı köşe vuruşu sonrasında Fenerbahçe ceza sahasına atılan yabancı maddeler nedeniyle oyuncular yerde kaldı. Hakem Meler, oyunu bir kez daha durdurdu ve tribünlerden gelen maddelerin etkisiyle maçın hakemlerine de zarar gelmesi riskine karşı stadyumda sakinleşme çağrısı yapıldı. Oyun kaldığı yerden devam etti.

Yorumlar (0)