Radamel Falcao yine sakatlandı!

Galatasaray forması giyen Radamel Falcao'dan yine sakatlık haberi geldi. 

SPOR 05.11.2020, 17:30
Radamel Falcao yine sakatlandı!

Süper Lig'in 2019-2020 sezonunda Radamel Falcao, geçirdiği sakatlıklar nedeniyle kendisinden beklenen performansı bir türlü verememişti. 

Süper Lig'in 2020-2021 sezonunun ilk 7 haftasında ise 34 yaşındaki futbolcu şu ana kadar herhangi bir sağlık problemi ile karşılaşmamıştı. 

Radamel Falcao'nun şimdiye kadar sakatlık geçirmemesi teknik ekibi mutlu etmişti ancak bugün Kolombiyalı golcüden yine sakatlık haberi geldi. 

Antrenman sırasında sakatlık geçiren tecrübeli futbolcunun çalışmayı yarıda keserek alandan ayrıldığı öğrenildi.

Konuya ilişkin açıklama Galatasaray'dan geldi.

Sarı-kırmızılılar tarafından yapılan açıklamada, antrenmanın son bölümünde Radamel Falcao'nun sağ üst ön adalesinde ağrı meydana geldiği, bu nedenle Kolombiyalı golcünün antrenmanı yarıda kesmek zorunda kaldığı ifade edildi.

Açıklamada, 34 yaşındaki futbolcuya yarın gereken tetkiklerin uygulanacağı ve sağlık durumunun netlik kazanacağı kaydedildi.  

Younes Belhanda'nın sakatlığının geçtiği ve 30 yaşındaki futbolcunun antrenmanda takımla beraber gerçekleştirilen tüm çalışmalara katılım gösterdiği öğrenildi. MKE Ankaragücü mücadelesinde sakatlık geçiren Marcelo Saracchi ile Marcao Teixeira'nın ise kendileri için hazırlanan bir program kapsamında çalıştıkları belirtildi. 

Galatasaray, 8 Kasım Pazar günü Sivasspor ile deplasmanda mücadele edecek. 

Yorumlar (0)