Oğuzhan Özyakup, Trabzonspor'la mı anlaştı?

Trabzonspor'un Beşiktaş'ta forma giyen Oğuzhan Özyakup ile anlaştığı iddiası ortaya atıldı.

SPOR 25.11.2019, 16:16 12.01.2020, 16:20
Oğuzhan Özyakup, Trabzonspor'la mı anlaştı?

Ankaragücü'nü 3-0 mağlup ederek şampiyonluk iddiasını iyice artıran Trabzonspor, bir yandan da devre arasında takıma yapılacak takviyeler için çalışmalarına devam ediyor. Bordo-mavili yönetim, teknik heyetin isteği neticesinde savunmanın soluna, orta sahaya ve kanatlara transfer yapma kararını verdi. İzleme Komitesi’nin tavsiye ettiği futbolcuların yanı sıra, takımı yukarıya çıkartacak oyuncularda gündemde yer alıyor.

Karadeniz Gazetesi'nde yer alan habere göre; bu futbolculardan birisi de Beşiktaş'ın yıldız oyuncusu Oğuzhan Özyakup. Siyah-beyazlı takımda oldukça sıkıntılı günler yaşayan ve takımdan ayrılmak isteyen Oğuzhan, Trabzonspor yönetimine, ‘Size gelmek istiyorum’ diye haber gönderdiği iddia edildi. Önceki gün Eryaman Stadı’nda oynanan Ankaragücü-Trabzonspor karşılaşmasında da gündem yine Oğuzhan oldu.

5 dakika forma giydi

Trabzonspor yönetimin önemli bir isminden bomba açıklama geldi: “Oğuzhan Özyakup ile anlaştık. Beşiktaş sorun çıkarmazsa, ligin ikinci yarısında bizimle birlikte olacak. Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, iyi bir Trabzonlu. Oğuzhan bize gelmek istiyor. Başkan Çebi’nin de bu sese kulak vereceğine inanıyoruz.”

Yıldız futbolcu orta sahanın her bölgesinde forma giyiyor. Konyaspor karşılaşmasına son 5 dakikada dahil olan Oğuzhan bu maça kadar toplam 11 karşılaşmada 541 dakika görev aldı.

Yorumlar (0)